Depoda ufak göçük var (ACİL)

Selamün aleyküm arkadaşlar depoda ufak çaplı bi göçük var.Bu göçük halledilebilir mi ve halledilebilirse nasıl nerde yaptırabilirim.

NOT : Bursa'da oturuyorum. Yardım eden herkeze teşekkür ederim.

71l4eh.png

biraz zor ama kaportacılara sormak lazım..
normal yuvarlak göçük olsaydı çektirme falan yaptırırsın diyecektim ama bilemedim

Çektirme ile hallolur o benimde depo da varda İstanbul Atatürk Oto sanayi de bir yerde hallettirmiştim

Pratik bir şekilde düzelecek birşey değil.
Sen sırf bunu sormak için üye olmuşsun sanıyorum. Yazıcaklarımı okuyacağını sanmıyorum ama yinede yazim ben.

O göçükte çok keskin damarlar oluşmuş. Boyaya zarar vermeden düzelmesi imkansız.
İleride deponun içinde paslanma olmuşmaması için hiçbir şekilde ısıl işlem yapılmadan (punta çektireme dahil) düzeltilip tekrar boyanması lazım.
Çok iyi bir boyacı bulursan ( mesela mohican air brush gibi ) lokal olarak orayı halledebilir.
Benim önerim orayı önce fiber macunla doldurup sonra normal macunla düzeltip boyatmak . Göçüğe hiçbir müdahele yapmadan .
Dediğim gibi o göçüğü eğer ısıtarak düzelteceklerse paslanma sorunu başına bela olucaktır.

Selamün aleyküm arkadaşlar depoda ufak çaplı bi göçük var.Bu göçük halledilebilir mi ve halledilebilirse nasıl nerde yaptırabilirim.

NOT : Bursa'da oturuyorum. Yardım eden herkeze teşekkür ederim.

http://i59.tinypic.com/71l4eh.png

biraz zor ama kaportacılara sormak lazım..
normal yuvarlak göçük olsaydı çektirme falan yaptırırsın diyecektim ama bilemedim
ne zoru kardeş 2 büklüm olan deponun sonra orjınal gibi olusuna şahit oldum yeterki ustaya düşşün seninkiside gayet duzeltılebılecek bir göcük işini bilen usta cok uyguna cok kısa ürede halleder merat etme hatta lokal boya yaptırırsın

esc

Yer olarak sıkıntılı yerde düzeltme olayı biraz sıkıntılı bence. En mantıklı çözüm Acayüp'ün yazdığı gibi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar