Depo ve grenaj rengi

Motosikletin (yarış motoru tipinde) depo rengi ile grenaj rengi aynı olmasımı gerekir ruhsatta tek renk yazıyorsa mesela beyaz grenaj beyaz deposu farklı bir renk olursa muayenede veya trafik kontrolde sorun çıkarmı?

6 gün geçti halen bir kişi cevap bile yazmadı motosikletle ilgili olmayan saçmasapan başlıklara yüzlerce cevap yazılıyor motosikletle ilgili birşey soruyorum nedense halen birşey söyleyen yok.

yahu anlamıyorum pist motorunu neden caddelerde kullanırsınızki ben dışarıda motor yerine araba tercih ediyorum zaten pist motoru antreman ben bitsindiye dua ediyorum siz dışardada kullanmaktan söz ediyorsunuz he bu arada satılık motor var alıcılar arasın yarış grenajlı satış sebebim 1000 rr ye geçiceğimden dolayı satılıktır binmek nasip olmadı alana işallah nasip olur üzerinde granj trafihe uygun dehildir lastikler biras eski oda antremanlarda eskitildi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-rr-honda-cbr-600-rr-9/detay

6 gün geçti halen bir kişi cevap bile yazmadı motosikletle ilgili olmayan saçmasapan başlıklara yüzlerce cevap yazılıyor motosikletle ilgili birşey soruyorum nedense halen birşey söyleyen yok.

Sıcaklardan böyle, millet tembelleşti... kafa dağıtmak için geyiğe takılıyor herkes :)

Depoyu farklı renge boyarsan, motorun çift renkli olur ve ruhsata işletmen gerekir.

yahu anlamıyorum pist motorunu neden caddelerde kullanırsınızki ben dışarıda motor yerine araba tercih ediyorum zaten pist motoru antreman ben bitsindiye dua ediyorum siz dışardada kullanmaktan söz ediyorsunuz he bu arada satılık motor var alıcılar arasın yarış grenajlı satış sebebim 1000 rr ye geçiceğimden dolayı satılıktır binmek nasip olmadı alana işallah nasip olur üzerinde granj trafihe uygun dehildir lastikler biras eski oda antremanlarda eskitildi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-rr-honda-cbr-600-rr-9/detay

Yazdıklarını satılık motor var başlığı altında satılık ilanlarına yazsan ne güzel olurdu.Bizim buralarda pist yok normal karayollarını kullanıyoruz yarışmıyoruz, pistlerdekileri çevre yollarında görmek istiyoruz, bu tip makineleri seviyoruz yavaş kullansakta hızlı kullansakta.Ben işe gidip geliyorum aslının aynısı PİST MOTORUYLA.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
renk

Resimdeki motorun benzin deposunun iki yanındaki görünen kadar kırmızı renk nedeniyle ruhsatta rengi kırmızı yazıyor.Muayenede sorun olmadı.Bilginize.
Copyof100_6838E.jpg

Resimdeki motorun benzin deposunun iki yanındaki görünen kadar kırmızı renk nedeniyle ruhsatta rengi kırmızı yazıyor.Muayenede sorun olmadı.Bilginize.
Copyof100_6838E.jpg

Ben bir şey sorcam tam anlamadım da..:p Şimdi motordaki okadarcık renkten ötürü kırmızı mı yazıldı ruhsata(Siyah yazmak varken biraz acayip olmuş:silent:) yoksa rengi tamamen/çoğunlukla kırmızıydı, sonra boyanarak bu hale geldi ve muayenede sorun çıkmadı mı demek istediniz? Yoksa nasıl oluyor da bukadarcık kırmızıya ruhsatta kırmızı yazabiliyorlar? Birde Sarı bir motor alsam, sonra siyaha boyatsam bunu ruhsata işletebilir miyim, yaklaşık kaça mal olur?? Teşekkürler:):)

Doğru!!! :bounce:Hemen üreticilere mailler atalım "napıyosunuz siz, bunlar pist motoru! bize de yol versiyonu diye kakalayıp yollarda sürdürüyosunuz!" diye... Zaten türkiye pist cenneti ve mahallelerde hafta sonları antrenman kültürü de yaygın... Salak mıyız neyiz biz ya hakkatten...::deliir::

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
renk

Motorun orijinal rengi böyle,ama,ilk ruhsat çıkarılırken muameleci dilekçeye böyle yazdığı için kırmızı diye geçiyor.Hiç kimse doğrumu yazmış,yahu bu iki renk,kırmızı-siyah yazılmalı demiyor.Motorunun renk değişikliklerini yaptıktan sonra şoförler cemiyetinden iki sayfa EK-1 formu alıp dolduracaksın,5 lira falan.
Bu formlarla TUVTURK e gidip tespit yaptıracaksın,ücretsiz.Sonra bir dilekçeyle beraber (motorum şu renk olmuştur gibi) Trafik Tescil şubene gideceksin.İki yaprak ruhsat bedeli 110 lira civarında.

Motorun orijinal rengi böyle,ama,ilk ruhsat çıkarılırken muameleci dilekçeye böyle yazdığı için kırmızı diye geçiyor.Hiç kimse doğrumu yazmış,yahu bu iki renk,kırmızı-siyah yazılmalı demiyor.Motorunun renk değişikliklerini yaptıktan sonra şoförler cemiyetinden iki sayfa EK-1 formu alıp dolduracaksın,5 lira falan.
Bu formlarla TUVTURK e gidip tespit yaptıracaksın,ücretsiz.Sonra bir dilekçeyle beraber (motorum şu renk olmuştur gibi) Trafik Tescil şubene gideceksin.İki yaprak ruhsat bedeli 110 lira civarında.

Çok çok teşekkür ederim. Tam aradığım açıklama bu idi:)

Syanur motoru boyatmak yerine kaplatmayıda bir araştır, daha ucuza geliyor o şekilde. hem istediğin her dakka 100küsür lira ve biraz zaman harcayarak rengi değiştirebiliyorsun..

Syanur motoru boyatmak yerine kaplatmayıda bir araştır, daha ucuza geliyor o şekilde. hem istediğin her dakka 100küsür lira ve biraz zaman harcayarak rengi değiştirebiliyorsun..

Evet o da var aslında. Hatta daha mantıklı...:cat:

Buarada 100 küsür lira derken bu fiyat boyama ücreti mi yoksa kaplatma ücreti mi? Birde kaplama yaptığımızda da yine boyatmışız gibi yukarıdaki prosedürleri(ruhsat felan...) yapmamız gerekiyor dimi??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar