Depo üstü Çanta

arkadaslar merhaba, bayramdan önceki 4 gun için izin kopardım ve bayramla birleştiriyorum 1 haftalığına memlekete gideceğim. Ama bi Sırt çantası haricinde motorla tasiyacak çantam yok, almam için de cok uygun bir zamanda Değilim rks Titanic 150 konusuna bakarsanız motoru yeni aldım çantaya fırsat kalmadı. Sözün özü bana 1 haftalığına depo üstü çantasını ödünç verebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var Ankara'dan. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sirt cantasini depo ustune yerlestirebilirsiniz youtube'de aratin nasil yapildigi gosteriliyor kullanislida oluyor.

Sırt çantamı sırtımda taşıyacağım zaten de eşyalarımın hepsi sığmıyor ona ek bi çantaya daha ihtiyacım var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıradan bir sırtçanatası bulmanız daha kolay olacağından yukarıdaki arkadaşın söylediğini yapabilirsiniz.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Eskiden 7 litrelik kappa kulllanmıştım. İşe yarıyor ıvır zıvır ne varsa topla halde duruyor. Miknatıslı olanlar daha pratik. Verdiğin linkteki tarih 2019 şu an o paraya vermezler bence. Küçücük çantalar 400-500 hak ediyormu tabiki etmiyor. Güzel ülkemde ucuz ne varki

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

Ali exprese bak istersen. Daha ucuz çantalar var sırt çantası olarakta kullanılanlar var.

Bu model mıknatıslı,depo üzerine mıknatıslarla sabitleniyormuş. Beni cezbeden olayıda mıknatıslı olması zaten, motordan inince hemen omuzuna asıp omuz çantası olarak devam edebiliyorsun.Sipariş verdim bakalım inşallah beklediğim gibi işlevsel ve kalitelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar