Depo göçük giderderme hk.

Kardeşim motorun yerini değiştircem derken dengesini bozup motoru düşürdü ve depoyu ezdi.
Ümraniye yakınında oturuyorum. Depodaki bu göçügü boya vs sorun olmadan yaptırabileceğim
Ümraniyedeki sanayide bildiğiniz bir kaporta ustası var mı?

İçeri girsem bi ton kaportacı var ama daha önce benzer bir sorununu gidermiş birinin tavsiyesi lazım

Motosikleti
600RR
Merhaba dostum grupta yazmıştın sanırım oto kaporta yardımcı olabilir bizim arkadaşın çektirdik

Kardeşim motorun yerini değiştircem derken dengesini bozup motoru düşürdü ve depoyu ezdi.
Ümraniye yakınında oturuyorum. Depodaki bu göçügü boya vs sorun olmadan yaptırabileceğim
Ümraniyedeki sanayide bildiğiniz bir kaporta ustası var mı?

İçeri girsem bi ton kaportacı var ama daha önce benzer bir sorununu gidermiş birinin tavsiyesi lazım
ezilme ise çektirerek düzeltebilirler ama göçük ise çektirme olmaz macun sonra boya atılacak

Gocugun yeri onemli,boyutu onemli,ustanin isteyecegi fiyat dahada onemli...
Yeni depo fiyatini sorun duruma gore hareket edin,olmadi usta oneririm...

Gocugun yeri onemli,boyutu onemli,ustanin isteyecegi fiyat dahada onemli...
Yeni depo fiyatini sorun duruma gore hareket edin,olmadi usta oneririm...

Çok aşırı bir göçük değil, ben bildiğim için gözüme tuhaf gözüküyor, elle kontrol ederken daha rahat anlaşılıyor. Bi kaç kişiye sordum gösterdim dert edilecek bişey değil dediler. Basit bi çektirme düzeltemez, makinalı vakum cihazı düzeldir fakat boya gerekir. Şu anki halini ararım diye vazgeçtim. Depo fiyatı 570tl

istanbulda isen ( il yazmayınca bilemiyoruz haliyle)kartal oto sanayide bir ustaya yönlendirebilirim...boyayı bozmadan ne düzeltmeler yaptığını görsen inanamazsın...
özel bir aparatla ,silikon benzeri bir madde ile yapışık çektirme yapıyor,sonuçlar mükemmel oluyor...

Olur samet, istanbuldayim, ozelden numara adres verebilirsen cumartesi ugrarim.

eek

Samet Bey aynı adresi ben de alabilir miyim, hatta buraya da yazın ilerde denk gelen olursa işine yarar. Yeni motorda çok küçük de olsa nazar boncuğu sahibi olduk gözümü çok rahatsız ediyor :)

Kartal oto sanayide,İlhan usta...
Ama adres blok filan olarak veremem simdilik,ezberimde degil..
Haftasonuna kadar ugrar blok nosunu filan alir yazarim buraya,yada en kotu sanayi girisinde beklerim bir saatte,bulusur gideriz...

Kartal oto sanayide,İlhan usta...
Ama adres blok filan olarak veremem simdilik,ezberimde degil..
Haftasonuna kadar ugrar blok nosunu filan alir yazarim buraya,yada en kotu sanayi girisinde beklerim bir saatte,bulusur gideriz...

Eğer telefonu varsa oda olur, arar ben sorarım adresini. Cumartesi normalde öğleye kadar çalışıyorum fakat bazen işler uzuyor ekstra şeyler oluyor işten çıkamıyorum. Bu arada sizin telefon numaranızı özelden verir misiniz? Watsuptan foto video göndereyim, belki düzelmeyecek birşeydir.

ümraniye sanayide göçük tim e gittim, maalesef depolar kalın olduğu için düzeltemiyoruz dedi.
Henüz kartala gitmek nasip olmadı bide ona soracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar