Depo göçüğü yardım

Arkadaşlar ayağımı yerden kessin diye aldığım motoru toplama kararı aldım.Yürüyen olarak en ufak bir kusuru yok dış olarak da aslında göçük harici bir kusuru yok fakat bu göçüğü nasıl geçireceğimi bilmiyorum.Göçük tankpad yapıştırdığımız yerde yumruk büyüklüğünde.Çektirilir mi ya da macun çekilir mi bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.Aydındayım bu arada bildiğiniz kaportacı vs varsa buralarda götürebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Göçüğü bir usta bulup çektirt macunlatıp depoyu mahvetme

Depo zaten boyanacak bu arada yazmayı unutmuşum çektirirken boya olup olmaması önemli değil ve boyasız göçük düzeltmeciler kaça yapar

Motorunuz cg türevi birşeyse boyama ve göçük düzeltme muhtemelen deponun yenisinden pahalıya gelir

Cg türevi fakat cg deposu almak istemiyorum şeklinden dolayı bunun parçası da Türkiye'de yok ne yapıcam bilmiyorum

Mersin İl Temsilcisi
Bunun için tavsiyem:
Eğer boyama vs işleri elinden geliyorsa, önce bolca youtube dan video izle
Sonra bir göçükçü bul ve düzelttir.
Daha sonra güzelce zımpara ve macun işlemi yap.
Sonra ince zımpara
Sonra da boya..
Bu işlemler için benden 300tl + malzeme istediler.
Ama şu da var: bir döşemeci bul ve deriden ya da sevdiğin bir malzemeden depo kılıfı yaptır. Bitti! ;)

Haa hiçbiri olmadı mı?
Şu kalın ve uzun kadın çoraplarından xxl beden al. Depoya geçir ama yakıt alırken vs biraz zorlanıabilirsin. Tam depo yerini düzgünce kesip açmalısın:))

Boyama işi elimden gelir fakat daha önce hiç macun atmadım.Sadece düzeltmeye mi 300 TL istediler? Bir de kırmızı motora sizce ne tür bir kılıf diktirebilirim beyin fırtınasıyla güzel şeyler çıkarmaya çalışalım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ayağımı yerden kessin diye aldığım motoru toplama kararı aldım.Yürüyen olarak en ufak bir kusuru yok dış olarak da aslında göçük harici bir kusuru yok fakat bu göçüğü nasıl geçireceğimi bilmiyorum.Göçük tankpad yapıştırdığımız yerde yumruk büyüklüğünde.Çektirilir mi ya da macun çekilir mi bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim. Aydındayım bu arada bildiğiniz kaportacı vs varsa buralarda götürebilirim

Hocam bende Aydın'dayım. Görüşelim, Aslında göçüğü kaportacılar halleder punta yaparak işte sonrasında macun / boyama olacak.

Boyasız göçük düzelme işi yapıyorum. Motosiklet depolarının sacı otomobil kaportalarına göre çok daha sert. Bu yüzden kaportacılar da göçükçüler de çok uğraşmak istemez. Birkaç kez düzelttim çin mallarında daha kolay ama kaliteli ve sert bir depoysa düzelmeyebilir ve macunlamak zorunda kalabilirsiniz.

Motosikleti
Tracer 7
kendi depom için göçük çekme vakum yöntemleri ararken ustaların pek yanaşmadığına şahit oldum sonrasında macun + boya işlemi yaptırdım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Motosikleti
QJ SRT800s
SPT350 kullanırken biri park halindeki motora vurmuş depomu göçertmişti. Kaportacılar pek yanaşmaz motor işine, çünki depo kalın sacdan yapılıdır kolay şekil veremezler. ellerinde buna uygun alet olmayabilir vs.
maslak sanayide işinin ehli biyerle görüştüm 1.000TL istedi. serviste sıfırını 600 e getirtiriz abi dedi :)

en güzeli eliniz yatkınsa macun+zımpara+boya kendiniz yapmanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar