Denizli'de kaza - Şampiyonun sonu!

Aydin Tomak 02/07/2009 - 19:10
Uyusturucu,alkol ve sigara gibi motorsiklette insanligin basina beladir.Kazada olenlerin arkada biraktiklari, anne baba. cocuk ve aileleri kahirlarindan oluyorlar.Sakat kalanlar, hayatlari boyunca acisini cekiyor.

MOTORSIKLET IMALI, ITHALI, SATISI ve KULLANILMASI derhal kanunla yasaklanmali !

allah senin gibilerin belasını verse de şöyle ölümler yaşamasak. hatalı olduğunu söyleyen minibüs şoförü değil yine motorcu oldu suçlu. tekrar söylüyorum : allah senin belanı versin..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin, geride kalan eşi ve 2 çocuğuna sabır diliyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------

hürriyet.com.tr'de bir yorum gördüm yorumsuz ve üzülerek yazıyorum.

Uyusturucu, alkol ve sigara gibi motorsiklette insanligin basina beladir.Kazada olenlerin arkada biraktiklari, anne baba. cocuk ve aileleri kahirlarindan oluyorlar.Sakat kalanlar, hayatlari boyunca acisini cekiyor.

Bazı kişilerin motosiklete bakış açısı ülkemizde malesef bu, çok yazık.

akşam haberlerinde dinledim ve çok kötü oldum....Allah tan merhuma rahmet ve mağfiret acılı yakınlarına sabırlar diliorum....:salut:

allah ölen kardeşimize rahmet ve tüm yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.......

malesef bu kazaların hepsinde aynı son:
suçlu bulunan taşıt sürücüsü gözaltına alınır ve taksirle trafik kazasında adam öldürme sucundan hakim önüne çıkarılır,içeride geçen zamanı gözönünde bulundurularak takipsizlikten ve delil yetersizliğinden beraat ettirilir,ölen öldüğüyle kalır,
bu yurdumun bir adalet sistemi gerçeğidir malesef ki....:pr:

Motosiklet aleminin başı sağolsun. Bir şampiyonumuzu daha kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah.

yahu sesimi duyan yokmu NEdir bu kazanın detayları bilen yokmu ?

hürriyet.com.tr'de bir yorum gördüm yorumsuz ve üzülerek yazıyorum.

Uyusturucu,alkol ve sigara gibi motorsiklette insanligin basina beladir.Kazada olenlerin arkada biraktiklari, anne baba. cocuk ve aileleri kahirlarindan oluyorlar.Sakat kalanlar, hayatlari boyunca acisini cekiyor.

Sana ne demeli bilmem!!! ben sana arabayla sakat kalmış delik deşik olmuş süzgece dönmüş insanları göstereyimde gör canlı örneğiyim ben kolumda 2 platinle kafamdada bi çatlakla yaşıyorum araba yüzünden, türkiyede doğan görünümlü şahinler oldukça basiretsiz, ne oldugu belli olmayan 1950 lerden kalma sürücü kursları oldukça önüne gelen ehliyet aldıkça bunların olması kaçınılmaz yazık diyorum burda susuyorum mt yi seviyorum banlanmak istemiyorum:pr:kardeşimize CC Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar