Denizli'de kaza - Şampiyonun sonu!

mekanı cennet olsn gerıde kalanlara Allah yardım etsın... topragı bol olsn

ayrı ayrı iki konu açılmış bu konu hakkında.....sitede ....

sabırlar diliyorum geride kalanlara ve kazanın detaylarını bilen yazarsa sevinirim Koruması kaskı varmıymış yaralanması hangi bölgesinde olmuş Sporcu ölümü gerçekten 2 kere şoka soktu beni.

Bir yıldız daha kaydı.Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin :salut:Artık korkar oldum Onlar Hep Bizimleydi bölümüne çıkmaktan:pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin, sevenlerinin başı sağolsun...
Yeter artık bu kazaların sonu gelsin
Motosikletleri sürenlerin de insan olduğunu diğer sürücüler FARK ETSİNLER...
:pale:

demin kanal D de izledim haberi bişi soracam sporcunun üzerinde korumaları kaskı yokmuymuş arkadaş nasıl oluyor bu ölüm ya sinir oldum????!?!!???

allah rahmet eylesin, haberi daha yeni okudum. çok üzücü bir olay. motosiklet camiasının tekrar başı sağolsun.

hürriyet.com.tr'de bir yorum gördüm yorumsuz ve üzülerek yazıyorum.

Aydin Tomak 02/07/2009 - 19:10
Uyusturucu,alkol ve sigara gibi motorsiklette insanligin basina beladir.Kazada olenlerin arkada biraktiklari, anne baba. cocuk ve aileleri kahirlarindan oluyorlar.Sakat kalanlar, hayatlari boyunca acisini cekiyor.

MOTORSIKLET IMALI, ITHALI, SATISI ve KULLANILMASI derhal kanunla yasaklanmali !

hürriyet.com.tr'de bir yorum gördüm yorumsuz ve üzülerek yazıyorum.

Aydin Tomak 02/07/2009 - 19:10
Uyusturucu,alkol ve sigara gibi motorsiklette insanligin basina beladir.Kazada olenlerin arkada biraktiklari, anne baba. cocuk ve aileleri kahirlarindan oluyorlar.Sakat kalanlar, hayatlari boyunca acisini cekiyor.

MOTORSIKLET IMALI, ITHALI, SATISI ve KULLANILMASI derhal kanunla yasaklanmali !

Bu arkadaşın acil beyin nakline ihtiyacı var... O bile kurtarmayabilir.

Hayat görüşüne bak ya... Motosiklet yasaklansınmış. Yarın İstanbul'da motosiklet kullanan herkes sadece bir günlüğüne arabayla çıksın trafiğe, görürüm ben o adamın yüzünün alacağı şekli.

Olay hakkında ise denecek birşey yok. Tam Türkiye manzarası. Eğitimsizlik, cehalet, ihmal. İhmallerin en büyüğü de henüz attan ineli yarım asrı biraz geçmiş bir milletin ferdlerine ekmek dağıtılır gibi ehliyet verilmesi :pr: Türkiye'deki yolların durumu göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye Dünya'da ehliyet alması en zor ülkelerden biri olmalı...

Kardeşimizin ruhu şad olsun...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar