Nasıl yani bir DNA testi yapmak 9 ( dokuz ) yıl mı sürmüş?
Hakim bu sürede tıp fakültesine girse doktor olup çıkar kendi baktığı davanın DNA testini yapar be!
Abicigim bu kadar yaşamısın ama ülkeyi anlamamışsın..
Hırsızsan soysuzsan , sorun yok ..NE kadar çalar isen o kadar tepeye çıkarsın en çok çalan en başa gelir..
Bu ülkede Adet değigin olay
(bir kadın adından ibaret )
Candaşların finosu CEM küçük bile diyor , Ahmet altan ,Mehmet altan ,Nazlı ılıcak aynı suçtan yargılanıyor , birisi dışarda ikisi mühebbet...Ya hepsini sal ya hepsini tut diye..
6,3 ay vermişsin adam 2, sendir içerde cezsası kesinleşse yatarı 1 sene 1,5 sene kalamış , benzer suçtan mühebbet almış adam dışarda...
İki şey ile hukkun anasını avradı ,..................ettiler.
Birisi makul şüphe dünyanın hiç bir zerrece demokratik ülkesinde böyle garabet yasa yok (ancak africada ki kabililerde var böyle bir yasa)
İkinisi de ben devletimi koruyorum diye vatandaşa adam öldürme yetkisi vermesi ..
Bu iki yasada çok masum görünsede ,kötüye kullanıldıgında hiç bir şekilde mevcut iktidarı seçim ile indiremezsiniz(bkz. Saddam ve havız esad aldıgı oylara) herkes potansiyel suçlu , makul şühe var ne de olsa ben senden makul şüphe ediyorum der bitti...Candaş muhalif öldürdümü devletin bekası için der devlete baş kaldırdı der bitti..