Denizli tayfası tanışma partisine haydeeee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kokoreç ısmarlarım (nede olsa yasaklandı:) aman diim bak habersiz gelmeyinde hazırlıksız yakalanmayalım.baboş hotel motel pansiyon ne isterseniz ayarlarım size.yok abi olmıcak böle bu iş yaw.ulen nerde bu denizli tayfası ya.ben sizi yalnız bırakmam:wiinkk: abi bide bişi sorcam ama özelden sormam lazım sorum artçıyla ilgili :wiinkk: artçı alabilrim dien varsa sölesin de özelden yaziim.hadi bakalım gel bayram gel bayram bitsin bu hasret,yolunu bekleyen ....lay lay lom işte :) :) :)

abiçim denizli de istisnalar haric iş yok bana kalırsa güvenme dostuna saman doldur postuna

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar herşey iyi hoşda şu crazy_devil işi biraz sakat ya gezi mezi tamam zaman uyarsa bende katılmaya çalışıcam (bayramda sadece 1 gün izinliyim onu denk getirmeye çalışıcam:pale: umarım olur) ama bu crazy_devil cins bi kişi o beni tereddüt ettiriyo :silent: Sanırım zihinsel problemleri var :silent: Buna güvenip oralara gitmek onun bizi götüreceği yerlere gitmek ne bileyim çok güvenli olmayabilir...Herkes yanında kendini savunacak bişeyler getirsin bence...:cat:
Şaka bi yana serdar (crazy_devil) çok iyi bi kardeşimizdir(itinayla yağ çekilir:p ) kendisiyle ve diğer denizli tayfasıyla görüşmeyi bende istiyorum umarım zaman olayı uyar da bende İzmir Tayfasıyla birlikte denizliye gelebilirim...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar