DENİZLİ MT Türk Polisinin 167. Yaşını kortejle kutladı.

Evet arkadaşlar başlıktan da belli oldu üzere bugün yunuslarla güzel bir kortej düzenledik. Denizli de ne çok potansiyel varmış arkadaş ya. Buyrun arkadaşlar resimler

Okay ve Hilmi kardeşimiz de de hem resim hem de videolar var yükliyeceğiz hepsini. Selamlar...

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

akşam üstü forum'a dönerken 3 tane yunus görmüştüm,türk bayraklı..hayırdır ne var diye düşünmüştüm:) şimdi anlıyorum.haberim yoktu:(

Arkadaşlar Okay 4 gb lık bi video çekti. Kortejin başından sonuna kadar. Çok büyük olduğu için yarına yüklicek. Videoda detaylı bakarsınız. Gerçekten çok deli motorlar vardı. Denizli nasıl bi yermiş dedim bi an:cherry: Sizler için hem ss ci arkadaşlarla hem choppercı arkadaşlarla hem de goldwingci abilerle yan yana sürdük. Çok zevkliydi. Keşke herkes uygun olsaydı da bizde şöyle 10 motor civarı katılabilseydik. Motorların önüne asacağımız Denizli Motosiklet Aşıkları çıktılarını bile yapıştıramadık. Ama ben çok keyifliydim.

Ya işlerim yüzünden katılamadım :( , harika bir gün olmuş resimlerden anlaşılan ,

Evet abi süperdi valla yarına video gelince zaten detaylı görürsünüz inşallah. Bayramyerinden çıkarken ss li bir abi motoru patiye sokarken düştü yamaha r1 vardı sanırım grenajlar çizildi onun dışında sıkıntı olmadı. Ama bu işi şova çevirenlerde oldu ön kaldıranlar. Hararet yapan ss lerde oldu heralde tahmin ettiğim kadarıyla. Ama sonuçta kazasız belasız bitti özellikle her ışığın bize açık olmasını çok sevdim yollar bizimdi. Geçmeye çalışan arabalara polis hemen arkaya gelip müdahale ediyodu yani polislerde bizim sıkıntıya düşmememiz için ellerinden geleni yaptılar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ben denizli MT 167. yaşını kutladı diye okuyorum....:queen:
Sağır duymaz uydurur... :queen:

tcs

vay be polisin ybr kullandığını ilk defa görüyom yakışmış ama :D

Ybr ler güzeldi. Benim en çok sevdiğim ybr bu modeli hem de mavisi :cherry: Polis mi olsam acep. Arkadaşlar bu arada video yükleniyor. 4 gb olduğu için Okay kardeşimizi biraz uğraştırıyor :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar