Denizli MT Güney Şelalesi Gezisi

06.05.2012 Pazar 1 hafta öncesinden planladığımız gezimizi gerçekleştirdik. Gayet güzel ve eğlenceli bir geziydi. Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç biliriz:)

Evet Denizli Belediye Meydanında toplandıktan sonra 11:00 da yola çıkıyoruz. Oğuzhan arkadaşımızın deposunu doldurması için İzmir yolu üzerinde benzinlikte duruyoruz.

Eksikleri tamamladıktan sonra Bismillah diyerek yola koyuluyoruz. Güneye doğru yol alıyoruz. Yoldan bir kaç kare.

Güney kavşağına gelirken rampayı çıkıp mola veriyoruz. Vücuttaki uyuşmaları dindirmemiz gerek:cherry:

Bundan sonrası hafif virajlarla inişli çıkışlı güzel bir yol. Güzel pozlarda yakalamışız.

Mesutla ufak bi kapışmamız :cherry:

Vallahi ne diyorum bilmiyorum ama iyi bişey değil kesin:cherry:

Fatih motorla hiç fotom yok diyor du kendisine biraz kıyak geçtik :cherry:

Mesut ve kt si

Fatih ve Alphanın yeni aldığı apache si

Evet biz fotolarla uğraşırken bir bakmışız Güneye gelmişiz.

Evet Güney merkeze giriyoruz yavaşça gerçekten manzarası güzel bi ilçe.

Kısa bi sürüşten sonra merkeze geldik. Motorları koyup hemen yiyeceklerimizi yaptırıyoruz. Daha sonra Şelalenin zorlu yollarıyla cebelleşeceğiz:cherry:

Bundan sonrası biraz zorlu bir yol. Toprak taş karışımı yaklaşık 10 km lik bir yol. Şelaleye ulaşmak bizim için daha yorucu oldu anlıcanız:cherry: Şelaleye doğru yol alıyoruz ekmek arasını aldığımız dükkanın sahibinin oğlu bizi Şelale yoluna kadar götürdü sağolsun götürmez olaydı :cherry:

Hacı Muratın garajı:cherry:

Evet toprak yola geldik :cherry: 10 km lik yorucu bir yol tabi bizim tahmin etmediğimiz yorucu bir yol :cherry:

İlerde baraj suyunu görüyoruz ama bi türlü varamadık oraya:cherry:

Tabi burada molalar çoğalıyor bu aralarda boş durmayıp fotoğraf çekiyoruz

Fatih

Solda Muhammet sağda Ali abi.

Ben ve Mesut

Baya bi gittikten sonra nihayet baraja ulaştık sanırım 10 km 1 saat sürmüştür.

Barajın üzerinden karşı tarafa geçip sola doğru devam edicez. Şelaleyi geçtik baraj hedefimiz oldu:cherry: Burada yarım saat mola veriyoruz fotoğraf çekiyoruz.

Neyse ki sağ salim şelaleye geldik. Hemen motorları koyup önce bi yemek faslı yapıyoruz daha sonra da şelaleyi geziyoruz.

Evet arkadaşlar şelaleden fotolarla baş başa bırakıyorum sizleri.

Mağranın içine de girdik :cherry:

Bu da benim dayanamayıp suya dalışım:cherry: Tabi yanımda giysi tedarikli gelmiştim Mesut, Alphan da suya girdiler ama tek benim fotom var malesef :cherry: Bi kaç arkadaş da paçaları sıyırarak suyun tadını çıkardı:cherry:

Evet günü yorgunluğuyla dönüş yolundaki tek fotomuz:cherry: Dönüşte başka bir yoldan döndük daha rahat ve hızlı bir şekilde sağsalim gezimizi tamamladık. Tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ule hasta olacaksınız :) buz gibidir o su :p Gerçi oraları daha sıcak ve ılımandır. Güzel gezi tekerinize sağlık arkadaşlar.

şelaleyi görene kadar güzel bi gezi diye düşünüyordum :cyclopsan ama şelaleyi görünce :flower: mükemmel bir gezi olmuş arkadaşlar tekerinize sağlık

hayran kaldım şelaleye adeta cennetten bir köşe,fotoları çeken arkadaş da kareleri iyi yakalamış tebrik ediyorum hepinizi keşke biz de katılabilseydik :pale:

Güzel anlatım ve fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık.:rendeer: Bakkalın oğlu götürmez olaydı derken:silent: sanırım yanlış bi yoldan götürdü sizi :silent:

Güzel bir gezi olmuş. Senelik iznimin yaklaşık 1 haftasını denizlide geçiriyorum. inşallah buluşup görüşmek nasip olur.

İçim gitti valla bende orda olsa idim tarzdan keyifli olmuş on numara

güzel bi geziydi ben çok eğlendim bi dahaki hedefimiz muğla :cherry:

Arkadaşlar herkese tek tek çok teşekkür ederiz. Yolu bu taraflara düşcek olan arkadaşları her zaman bekleriz

Güzel anlatım ve fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık.:rendeer: Bakkalın oğlu götürmez olaydı derken:silent: sanırım yanlış bi yoldan götürdü sizi :silent:

Ya şimdi biz Denizli den Güneye 70 km lik yolu 1-1 buçuk saat arasında geldik. Fakat 10 km lik yolu da 1 saatte gidince bakkalın oğlu için yok muydu lan başka yol diye çocuğun kulaklarını çınlattık ondan yoksa tabi ki de doğru yola götürdü:cherry:

Bravo gençler,yurdumuzun güzelliklerini sayenizde görüp mest oluyoruz,şelale manzaraları tek kelimeyle mükemmel,tam bir doğa harikası,ellerinize,tekerinize sağlık.

şimdi bide fotolara bakınca daha iyi anladım, hakikaten güzel gezmişiz yaw :)

Aynen aga bende fotoları görünce farkettim. Özellikle şelale fotoları süper olmuş

fotolar gerçekten güzel, muhammet iyi artçıymış, bol bol foto çekiyo. alkışlar ona::biggrinn::biggrinn:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar