- Konu Yazar
06.05.2012 Pazar 1 hafta öncesinden planladığımız gezimizi gerçekleştirdik. Gayet güzel ve eğlenceli bir geziydi. Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç biliriz
Evet Denizli Belediye Meydanında toplandıktan sonra 11:00 da yola çıkıyoruz. Oğuzhan arkadaşımızın deposunu doldurması için İzmir yolu üzerinde benzinlikte duruyoruz.

Eksikleri tamamladıktan sonra Bismillah diyerek yola koyuluyoruz. Güneye doğru yol alıyoruz. Yoldan bir kaç kare.

Güney kavşağına gelirken rampayı çıkıp mola veriyoruz. Vücuttaki uyuşmaları dindirmemiz gerek:cherry:

Bundan sonrası hafif virajlarla inişli çıkışlı güzel bir yol. Güzel pozlarda yakalamışız.

Mesutla ufak bi kapışmamız :cherry:

Vallahi ne diyorum bilmiyorum ama iyi bişey değil kesin:cherry:

Fatih motorla hiç fotom yok diyor du kendisine biraz kıyak geçtik :cherry:

Mesut ve kt si

Fatih ve Alphanın yeni aldığı apache si

Evet biz fotolarla uğraşırken bir bakmışız Güneye gelmişiz.

Evet Güney merkeze giriyoruz yavaşça gerçekten manzarası güzel bi ilçe.

Kısa bi sürüşten sonra merkeze geldik. Motorları koyup hemen yiyeceklerimizi yaptırıyoruz. Daha sonra Şelalenin zorlu yollarıyla cebelleşeceğiz:cherry:

Bundan sonrası biraz zorlu bir yol. Toprak taş karışımı yaklaşık 10 km lik bir yol. Şelaleye ulaşmak bizim için daha yorucu oldu anlıcanız:cherry: Şelaleye doğru yol alıyoruz ekmek arasını aldığımız dükkanın sahibinin oğlu bizi Şelale yoluna kadar götürdü sağolsun götürmez olaydı :cherry:

Hacı Muratın garajı:cherry:

Evet toprak yola geldik :cherry: 10 km lik yorucu bir yol tabi bizim tahmin etmediğimiz yorucu bir yol :cherry:

İlerde baraj suyunu görüyoruz ama bi türlü varamadık oraya:cherry:

Tabi burada molalar çoğalıyor bu aralarda boş durmayıp fotoğraf çekiyoruz

Fatih

Solda Muhammet sağda Ali abi.

Ben ve Mesut

Baya bi gittikten sonra nihayet baraja ulaştık sanırım 10 km 1 saat sürmüştür.

Barajın üzerinden karşı tarafa geçip sola doğru devam edicez. Şelaleyi geçtik baraj hedefimiz oldu:cherry: Burada yarım saat mola veriyoruz fotoğraf çekiyoruz.

Neyse ki sağ salim şelaleye geldik. Hemen motorları koyup önce bi yemek faslı yapıyoruz daha sonra da şelaleyi geziyoruz.

Evet arkadaşlar şelaleden fotolarla baş başa bırakıyorum sizleri.

Mağranın içine de girdik :cherry:

Bu da benim dayanamayıp suya dalışım:cherry: Tabi yanımda giysi tedarikli gelmiştim Mesut, Alphan da suya girdiler ama tek benim fotom var malesef :cherry: Bi kaç arkadaş da paçaları sıyırarak suyun tadını çıkardı:cherry:

Evet günü yorgunluğuyla dönüş yolundaki tek fotomuz:cherry: Dönüşte başka bir yoldan döndük daha rahat ve hızlı bir şekilde sağsalim gezimizi tamamladık. Tüm arkadaşlara teşekkürler.

Evet Denizli Belediye Meydanında toplandıktan sonra 11:00 da yola çıkıyoruz. Oğuzhan arkadaşımızın deposunu doldurması için İzmir yolu üzerinde benzinlikte duruyoruz.

Eksikleri tamamladıktan sonra Bismillah diyerek yola koyuluyoruz. Güneye doğru yol alıyoruz. Yoldan bir kaç kare.

Güney kavşağına gelirken rampayı çıkıp mola veriyoruz. Vücuttaki uyuşmaları dindirmemiz gerek:cherry:

Bundan sonrası hafif virajlarla inişli çıkışlı güzel bir yol. Güzel pozlarda yakalamışız.

Mesutla ufak bi kapışmamız :cherry:

Vallahi ne diyorum bilmiyorum ama iyi bişey değil kesin:cherry:

Fatih motorla hiç fotom yok diyor du kendisine biraz kıyak geçtik :cherry:

Mesut ve kt si

Fatih ve Alphanın yeni aldığı apache si

Evet biz fotolarla uğraşırken bir bakmışız Güneye gelmişiz.

Evet Güney merkeze giriyoruz yavaşça gerçekten manzarası güzel bi ilçe.

Kısa bi sürüşten sonra merkeze geldik. Motorları koyup hemen yiyeceklerimizi yaptırıyoruz. Daha sonra Şelalenin zorlu yollarıyla cebelleşeceğiz:cherry:

Bundan sonrası biraz zorlu bir yol. Toprak taş karışımı yaklaşık 10 km lik bir yol. Şelaleye ulaşmak bizim için daha yorucu oldu anlıcanız:cherry: Şelaleye doğru yol alıyoruz ekmek arasını aldığımız dükkanın sahibinin oğlu bizi Şelale yoluna kadar götürdü sağolsun götürmez olaydı :cherry:

Hacı Muratın garajı:cherry:

Evet toprak yola geldik :cherry: 10 km lik yorucu bir yol tabi bizim tahmin etmediğimiz yorucu bir yol :cherry:

İlerde baraj suyunu görüyoruz ama bi türlü varamadık oraya:cherry:

Tabi burada molalar çoğalıyor bu aralarda boş durmayıp fotoğraf çekiyoruz

Fatih

Solda Muhammet sağda Ali abi.

Ben ve Mesut

Baya bi gittikten sonra nihayet baraja ulaştık sanırım 10 km 1 saat sürmüştür.

Barajın üzerinden karşı tarafa geçip sola doğru devam edicez. Şelaleyi geçtik baraj hedefimiz oldu:cherry: Burada yarım saat mola veriyoruz fotoğraf çekiyoruz.

Neyse ki sağ salim şelaleye geldik. Hemen motorları koyup önce bi yemek faslı yapıyoruz daha sonra da şelaleyi geziyoruz.

Evet arkadaşlar şelaleden fotolarla baş başa bırakıyorum sizleri.

Mağranın içine de girdik :cherry:

Bu da benim dayanamayıp suya dalışım:cherry: Tabi yanımda giysi tedarikli gelmiştim Mesut, Alphan da suya girdiler ama tek benim fotom var malesef :cherry: Bi kaç arkadaş da paçaları sıyırarak suyun tadını çıkardı:cherry:

Evet günü yorgunluğuyla dönüş yolundaki tek fotomuz:cherry: Dönüşte başka bir yoldan döndük daha rahat ve hızlı bir şekilde sağsalim gezimizi tamamladık. Tüm arkadaşlara teşekkürler.