mali_181 Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 1,154 8 Eki 2012 #2 Arkadaşlar gezi süper bende Nazilli yim 2 haafta içinde nazilliye dönücem gezilerden beni de haberdar ederseniz sevinirim...
Arkadaşlar gezi süper bende Nazilli yim 2 haafta içinde nazilliye dönücem gezilerden beni de haberdar ederseniz sevinirim...
BLACK_ICE Denizli İl Temsilcisi Katılım 15 Nis 2006 Mesajlar 2,254 8 Eki 2012 #3 Tabiki ederiz denizli mt yi takip etmeniz yeterlidir. güzel geziydi tüm arkadaşlara teşekkür ederim
zongoku Katılım 20 Eyl 2009 Mesajlar 1,475 8 Eki 2012 #4 mali_181' Alıntı: Arkadaşlar gezi süper bende Nazilli yim 2 haafta içinde nazilliye dönücem gezilerden beni de haberdar ederseniz sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Mehmet aga telefonun duruyor bende hala nasip olurda gezi olursa sana bildirmeye çalışırım. Selamlar ---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ---------- Arkadaşlar gezi on numara olmuş valla hepinizin tekerine sağlık bu hafta sonuda var bir plan inşallah bende olucam özledim gezi yapmayı yaw :cherry:
mali_181' Alıntı: Arkadaşlar gezi süper bende Nazilli yim 2 haafta içinde nazilliye dönücem gezilerden beni de haberdar ederseniz sevinirim... Genişletmek için tıkla ... Mehmet aga telefonun duruyor bende hala nasip olurda gezi olursa sana bildirmeye çalışırım. Selamlar ---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ---------- Arkadaşlar gezi on numara olmuş valla hepinizin tekerine sağlık bu hafta sonuda var bir plan inşallah bende olucam özledim gezi yapmayı yaw :cherry: