[Denizli MT]denizli-kuşadası gezisi

Denizli İl Temsilcisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------

gezimize denizliden çıktık yolda uğur mondial fabrikasına uğrayıp teknik servis müdür ile görüştük üretimden ayağımızın altına gelinceye kadar yapılan testleri hepsini gördük ve çok sağlıklı testler olduğunu anladık fabrikadaki yedek parça eminim şuan türkiyenin hiç bir deposunda yoktur sonra uğurmondialle vedalaşıp yola koyulduk ordan örkoop a uğrayıp kahvaltı yaprık sonra devam mola verevere vardık kuş adasına sevgiplajına vardığımız anladık ki boş ve iğrenç bi yer ordan huzursuz olup selçukdaki halk plajına gittik çadırımızı yer parası olarak alınan 20 tl karşısında oraya kurduk ve alış veriş yaptık ama mangalı bir türlü yakamıyoruz napalım napalım derken aklıma gökhan motorunun anahtarını ver dedim ve başladım egzozla mangalı körüklemeye ve yememğimizide yedik daha sonra canımız sıkıldı ve selçuğa gidelim dedik selçuğa gittik ve çok iğrenç çokutandırıcı olaylarla karşılaştık tam 82 motor geçti polis çevirmesinin önünden geçen hafta bu hafta kask uygulaması var die öğrendik ama geçen 82 motorda kask yoktu gittik elimizde kasklar ceketler polis bismillah noluyoruz bu ne hal dedi az daha sinirle sitem ettircekti bize sorduk memur bey neden kasksız bu milet burda bir allahın kuluna bu güne kadar kasksızlıkdan veya herhanbi ötürden dolayı ceza yazıpda ödettiremedik eee artık kasmıyoruz yazcaz die ben yazıyorum onlar iptal ettiriyo yada bak elimden 30 tane plaka yazılı hiç birine yazamadım dedi ve içimden burası türkiye ama ilk defa bu kdarını görüyorum devletin polisi vatandaştan korkuyor polisle vedalaşıp yolumuza devam ettik artık kampa geri dönüş yolu döndük çadıra baktık su içinde napalım napalım dirken hadi dedik otele gidelim club holişday e girdik bir gece konaklayıp yola devam ettik öğleden sonra yolda dönerken bayabi hızlı geldik eve vardık :D

o değilde kuşadasındaki 4 tekerli şöforler kadar ........insan görmedim ben.yol sanki kendilerinin bizi banketten uçurmaya çalışıyolar.yolda sağa çekil diğe bagıranımı ararsın sağdan giderken sağlıyanımı ararsın.birazda suc kuşadalı motorcularda ya alıştırmışlar adamları dikkat ettim motorların hepsi banketten gidiyo ve kasksız mıcıra bi kaptırırsa çok kötü yaralanabilir.neyse biz sağ şeriti kapatarak gittik geçcek olan sollasın efendi gibi biraz deli oldular ama o kadarda olsun nede olsa denizli mtyiz motorculara gerekli saygıyı göstertmek için herseyi yaparız.on numara geziydi cidden dönüş yolunda sarayköyden sonra baya bastım heralde aynadan kimseyi göremedim:D

Denizli İl Temsilcisi
evet katılıyorum şu kuş adasında4 tekerlekli sürücüler varya deli ettiler bizi sağdan giderken kaldırımdan geçerek sağlayan ilk defa gördüm orda kuş adası ve selçuk emniyet müdürünü türkiye emniyet sorumlusunu bu illerde göreve çağırıyoruz:rendeer::rendeer::rendeer:

aynen hele o reno minibüscünün virajda iki araba birden sollayarak bizi göre göre hala araba sollamasına ne demeli.sen arabadan kurtarmaya calısıon kendini ben hem arabadan hem senden hemde sag tarfatki su kanalından kurtarmay calısıyodum dedim zaten şimdi uçtum dedim yerde çakıl son ana kadar ugrastım milim farkla kazadan kurtuldum hacı ya.

Denizli İl Temsilcisi
aga o 2 büyük aracın arka arkaya virajda arba sollayıp üstümüze sürüp benim uzunlarımı kornalarıma aldırış etmiyip hala üstümüze sürdüğü anda ben artık acaba arkadan mı çarpsam daha şanslı olurum yoksa motordan atlıyım mı die düşündüğümde oldu bi an

Denizli İl Temsilcisi
aynen kankı bide benim motor çıksında bu gün servisten :D
bidahamı bişircem ben onu yha :(

market arabasına binmeye devam o zaman.ama korumalıklarımız olcak tabi ondada

Denizli İl Temsilcisi
aynen ama fabrikası bizim olduğu için bi problem yok bide uğur mondialin fabrikasını görünce o fabrikadai yedek parçalar türkiyedeki mondiallere 20 yıl yeter :D hem kaliteli hemde bol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar