Denizli mt 12 temmuz pamukkale-karahayıt-ağlayan kaya şelalesi gezisi ve alabalık:)

tmm bi dahaki sefere artık.gezi yapıldıkca orjinal fotolar cogalır etknlklerr yapıldıkca fotograf cekme delisiyimdr.cekcem die neler geldi yolda basıma nerelerde ıslandık önder kardeşimle :cherry:

tmm bi dahaki sefere artık.gezi yapıldıkca orjinal fotolar cogalır etknlklerr yapıldıkca fotograf cekme delisiyimdr.cekcem die neler geldi yolda basıma nerelerde ıslandık önder kardeşimle :cherry:

çok doğru,ayrıca kaskın yeni faydasını keşfettik:)şelale altına girerken su damlalarının kafamıza vereceği büyük hasarlara karşı koruma gibi bir özelliğide var:p

araba ile gezi yaparken bile kaskınızı yanınızda bulundurun yoksa şelale altında foto çekilmek hayaliniz olur:queen::cat:

:mrgreen:katılıyom.bundan sonra kasksz şelale altına girmem abi:cat:

kardeşim üzülme onlar geziye değil yüzmeye gitti karahayıta havuza hem neden koyuyoki 2 motor bi grup yapar ve grubun küçüğü büyüğü olmaz ben gelecektim ama malum sebebini söledim öndere bi dahakine ben sizi götürcem güney şelalesine zamanı siz belirleyim hem bende bulurumm bi kaç motorlu ark. o burukluğunu sileriz

senn motor ne zmna gelir en geç,??

Denizli İl Temsilcisi
helalal olsun be bende gelcektim de sabah kalktım kontağı çevirdim bi baktım gırmızı bi nohta yanıyo çıktım yattım :d

Selam arkadaşlar .Siteyi pasif olarak takip ettiğim için tanışma topiği açamk istemedim.Geçen haftaki organizasyona gelmiştim.Nur motorun önünde bekleyen kırmızı asya benimdi.Aslında sizinle geziye gelmek için evden çıkmıştım.Diğer organizasyonu sonradan haber verdiler.Onlarla beraber gittim.Nasip artık başka zaman tanışma fırsatı buluuruz.

Okay naber?

Ulan Önder şimdi hiç kendini koydurmuyon fotolarda o zaman çatır çatır çıkmışsın :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar