Denizli Isparta Sarıcakaya yolculuğumuz

GÜNTEKİN iki tane fotoyla kandıramazsın haberin olsun devamı nerede :cherry:

Uploaded with ImageShack.us
Abim Isparta dan biz Denizli den gelerek Dinar Kavşağında buluştuk.(siyah Kırmızı montlu olan bendeniz)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:03 ----------

iki saattir uğraşıyorum yine olmadı bir anda herşey bitti. :pr::pr::pr::pr:

bütün resimleri atmıştım mesaj değiştirme süreniz 10 saniyedir ve ......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------

Yawwf arkadaşlar bütün resimleri tek tek attım bu işin kolay yolu nedir bilen var mı, resimleri nasıl atacağız? sürenin dolması ne demek?

iki saattir uğraşıyorum yine olmadı bir anda herşey bitti. :pr::pr::pr::pr:

bütün resimleri atmıştım mesaj değiştirme süreniz 10 saniyedir ve ......
Yawwf arkadaşlar bütün resimleri tek tek attım bu işin kolay yolu nedir bilen var mı, resimleri nasıl atacağız? sürenin dolması ne demek?

Selamlar...
Güntekin kardeşim uzun süre uğraşmaya gerek yok..bir yerde karıştırıyorsun..

bak şimdi.. www.imageshack.us web adresine girince üstte KAYIT OLUN diye bir menü var.. o menüden hesap açma işleminini gerçekleştir.zaten serbest hesap bu.. eğer bu hesabı açmadan fotolarını yüklersin ama fotoların daha sonra kurbağaya dönüşür.foto yüklenen başka yerlerde var ama onlarda resimleri süreli barındırıyorlar. mesala 3 ay sonra siliyorlar.
Hesabını açıp aktif ettin diyelim.Hesabınla giriş ptıktan sonra BURADA resimli anlatımı var. bir göz atıver.

birinci fotoyu yükledin diyelim ; o fotoya ait farklı işlevleri olan url yani linkleri verecek. sen fotoları forumda paylaşıp yayınlamak istediğin için sana lazım olan FORUM KODU yazan linki ,url yi kopyalayıp forumda mesaj yazdığın yere yapıştırmak.

foto ile ilgili bir yazı yazdın diyelim, linkide altına yapıştır, cevapla butonuna basmadan bekle dursun o öyle acele etme.Git ikinci fotonuda aynı şekilde yükle. verdiği forum kodunu gel yine bir önce yapıştırdığın linkin altına tekrar yapıştır..Link aralarına istediğin mesajlarıda yazabilirsin..
ne çok yazdım bende ya.
Kolay gelsin.

Allah razı olsun abi zamanım olunca en kısa zamanda tekrar deneyeceğim.

istikamet sarıcakaya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:36 ----------

İstikamet sarıcakaya

ilk molamızı sivrihisar seyit Battal Gazi türbesinde verdik, ziyaretimizi ve ibadetimizi eda ettik.

Havanın akşama kadar yağacakmış gibi olmasına rağmen sabah 09:30 başlayan yolculuğumuz 422 km sonunda Sarıcakaya da son buldu. Eskişehirden sonra bir motorcu için dayanılmaz zevkli olan orman yolu kıvrıla kıvrıla bizi sarıcakaya ya ulaştırdı. Bir an herhalde buraya kadar ıslanmadık burada ıslanacağız dedim. Kamp girişinde çok sıcak bir karşılama, ilgi, alaka. Giriş kayıtlarımızın yapılmasına müteakip küçük ama değeri büyük olan hediyelerimizi de aldık. Hava yağmak üzereydi acilen çadırımızı kurup, malzemelerimizi içine attık ve yağmur yağmaya başladı.

hemen erzakımızı açıp yemeye başladık. arkasından çayımızı da demledik. Bu arada yağmur iyice bastırmıştı, yağmur yağdıkça onun tıpırtısının altında çayın tadı bir başka oldu.

tulumlarımızın içine girip deliksiz bir uyku çektikten sonra sabahın erken saatinde uykumuzu almış vaziyette uyandık. Hava çok hoştu, adeta meltem rüzgarı vardı. Etrafımıza baktığımızda bizden önce ve sonra gelenler çadırlarını kurmuş veya yeni kuruyorlardı.

motokros gösterileri ile şenlikler başladı.

en yavaş motor kullanma yarışması...

motor üzerinde ağızda kaşıkla yumurta taşıma yarışması...

kamber abimizden motora ters binme show...

daha sonra; en uzaktan gelen sürücü (1200 km Batman), En yaşlı sürücü, en genç sürücü vb. hediyeler sunuldu. Akşam olunca ateşler yakıldı, geç saatlere kadar canlı müzik, eğlence vb. faaliyetler....

Pazar sabahı hareket 09:30 yoğun yağmur ve yan rüzgara karşı üç atlı... ilk molamız yine sivrihisar, 2 şer kase işkembe çorbası, atlarımızın ikmali ve yine yağmur, rüzgar...

10 buçuk saat yağmur ve rüzgar altındaki sürüşümüz nihayet 19:30 itibariyle son buldu. sadece eldivenlerimiz su almaya başlamıştı, bir de botlarımız su aldı. Dinar da botları poşetledik ama daha önceden su almaya başlamıştı.

son olarak 840 km yolculuğumuz bir rüya gibiydi. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizin, sevgili sarıcakaya'lı vatandaşlarımızın, Tek amaç ve sadece iki teker sevdasının verdiği heyecanla uzak yakın demeden aynı noktada buluşmak için oralara kadar gelen tüm sürücü arkadaşlarımızın bu özverili gayretlerinden dolayı ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı sunarım. ALLAH'a emanet olun.

Çok güzel bir gezi olmuş,fotoğraflarda birbirinden güzel.en beyendiğim fotolardan biriside çadırları kurmuşsunuz dışarıda yağmur yağıyor siz içeride çay içip sohbet ediyorsunuz,bu kareye içim gitti dorusu :).devamını bekleriz :) elinize sağlık.

Heh şimdi oldu bak :p

Güntekin kardeş bende çok istememe rağmen gelemedim :salut:bir başka bahara kaldı artık fotolar ve paylaşım için teşekkürler :rendeer:

güzel bir organizasyondu... sizlerle girişte karşılaşmıştık.. ben cumartesi 12,30 gibi ayrıldım... tüm eşyalarımız akşam yağan yağmurla telef olmuştu....

güntekin tebrikler fotoları eklemişsin.
Herkezin keyif aldığı güzel bir gezi,organizasyon olduğunda hemfikiriz sanırım.
üstteki toplu fotoların alttaki olan bizim motorların yanında toplaşmıştık. hakkı abinin goldwingi,ortadaki benim motor.ama üstünde oturanı seçemedim.:)
bende sol başta özerin motorunun yanında olan.

Sizlerle görüşemedik, işallah daha sonra yine bi organizasyonda tanışma imkanımız olur umarım organizasyondan memnun ayrılmışınızdır sağlıcakla kalın.

Harika bi gezi olmuş. Sırada bekleyen gezilerle devamını merakla bekliyorum. Yakında motosikletimi alarak aranıza katılacağım inş.

güntekin tebrikler fotoları eklemişsin.
Herkezin keyif aldığı güzel bir gezi,organizasyon olduğunda hemfikiriz sanırım.
üstteki toplu fotoların alttaki olan bizim motorların yanında toplaşmıştık. hakkı abinin goldwingi,ortadaki benim motor.ama üstünde oturanı seçemedim.:)
bende sol başta özerin motorunun yanında olan.

Abi kırmızı montlu bayanın solundaki mi? siyah kabanlı kahverengi ayakkabılı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

Sizlerle görüşemedik, işallah daha sonra yine bi organizasyonda tanışma imkanımız olur umarım organizasyondan memnun ayrılmışınızdır sağlıcakla kalın.

inşallah birdaha ki seferde, bu sefer yağmur pek göz açtırmadı ama yine de herşey mükemmeldi, herkese gayretlerinden dolayı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------

güzel bir organizasyondu... sizlerle girişte karşılaşmıştık.. ben cumartesi 12,30 gibi ayrıldım... tüm eşyalarımız akşam yağan yağmurla telef olmuştu....

sen bir daha bana takıl, uzun yıllar arazide kalmanın verdiği tecrübe var. Kamp öncesi herkes yağmur yağmasın derken ben hem yağmur hem vıcık vıcık çamur ve çadır demiştim.+ 10 buçuk saat kesintisiz yağmur ve rüzgarda yolculuk, heyecan zirvedeydi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

Heh şimdi oldu bak :p

Güntekin kardeş bende çok istememe rağmen gelemedim :salut:bir başka bahara kaldı artık fotolar ve paylaşım için teşekkürler :rendeer:
oldu ama birde bana sor, çoluk çocuğu yatırıp gece yarılarına kadar işin içinden zor çıktım. Kaldera abimizin yardımıyla sağolsun. İnşallah bir başka şenliklere katılma imkanın olur. 18-22 mayıs Demre Antalya var.

Mehmet abi;
Harika bir gezi ve macera olmuş.

Paylaşım için teşekkürler, fotoğraflara baktıkça içim gitti yahu :)

Kazasız belasız sürüşler :rendeer:

sağol kardeşim. aslında ben seni oraya bekledim. seninle tanışıp görüşmek isterdim.

Ne yazıkki iş güç durumları yüzünden bu sefer katılamadım, inşallah başka bir zaman yüzyüze görüşüp tanışmakta mümkün olur.

Ankara'ya yolun düşerse beklerim abi :cat:

bu gezinizde güzel olmuş ve doğanın mutluluk göz yaşlarıyla son bulmuş :) Allah size 500-600 lük motor verse (umarım en kısa sürede olur) vallahi ülkemiz sınırları kesmez sizi :)

bupwruusjbkk3dpm3.jpg

bu gezinizde güzel olmuş ve doğanın mutluluk göz yaşlarıyla son bulmuş :) Allah size 500-600 lük motor verse (umarım en kısa sürede olur) vallahi ülkemiz sınırları kesmez sizi :)

İnşallah bu yıl 150 liliklerle Ege bölgesini, nasib olursa seneye Transalp 650 yada BMW f650 gs ile karadeniz bölgesini gezmeyi düşünüyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar