Deniz Feneri Hakkında. Açtığım Başlık Neden Kilitlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz Görüşünüze Uymayan Konuları Böyle Kitliyormusunuz,nevar şimdi Bu Yazıda,bide Artis Artis Insan Tahrik Oluyor Ama Neyse Yazmışsınız,sizin Göreviniz Ne Bende Sizi Kilitlemek Istiyorum.terbiyesizleşeceğim Ama Neyse...

BAŞKALARININ GÖRÜŞÜNE DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYARAK TARTIŞMAK BİZİM ÜLKEMİZE VE İNSANLARIMIZA ÇOK ÇOK UZAK BİR KONU,TAŞ DEVRİNDEN KALMA SAYGISIZ BEYİNLERİNİZİ AZ BİŞEY KABUĞUNDAN ÇIKARIN.

Son düzenleme:
Super Moderator
Siyasete bulaşan konuların forum ortamında yer almaması gerektiğinden kilitlendi. Sizin suçlu olmadıkları fikrinde olduğunuz, ama dolandırıcılık suçuyla yargıya intikal etmiş bir durumun yerinin bir motosiklet forumu olmadığı yeterince açıkktır sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dikkat Ettiyseniz Konu Dışı Bölümüne Açılmıştır,ve Aşağıda Motosikletle Ilgili Olmayan Birsürü Konu Vardır,artı Açıklamadada Yazdığım Gibi Siyaset Yapmıyorum Dedim.iyi Okumanızı Anlayarak Okumanızı öneririm

Super Moderator
Bu konuşma da konu için bir fayda sağlamayacak.
Konunun yargıya intikal etmiş olması bile forumda yer almaması için yeterli sebeptir.
Benzer şikayetleriniz için özel mesajlaşmayı kullanabilirsiniz. Konunun yeri burası değildi, bu konuşmanın yeri hiç burası değil.

Konu Dışı bölüm kurallarında da, bölümde ne gibi konular açılmayacağı belirtilmiş durumda zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar