DenGeSiz Üyeden DenGesiz MoTor.xD[M]erzifon..!

Yeni Bebegim işte Karşınızda Ve Yorumlara Açık daha üstünde çalışıyorum....!!!
İlk Aldıgım Zaman;

Buda ModLAdıkdan Sonra xD;Yıkamada:)

Buda benım gbi bi arkadasımdan 103 Chooper xD Özenti degil ;)

Ve Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden Tşk ler xD:cherry:

kaç kilo motorsuzken yaklaşık

2009%5C03%5C31%5Cbikepics-1618268-800.jpg

onu sattıktan sonra bundan al

SinyaL yok malesef ama olsada yakışmazz....!Bilemiorum Tam olarak...Tşk ederim xD

Uçmak isterseniz sizede yaparız xD cadde turu yapması süper oluyorr güneş vursada vurmasada nikelajları parlıyor ozaman insanların ilgisini çekiyor benım de hoşuma giden o xDsaolun yorumlar için mobilet degil peugeot yeni modelleri ise bisan çıkarıyor xD

Uçmak isterseniz sizede yaparız xD cadde turu yapması süper oluyorr güneş vursada vurmasada nikelajları parlıyor ozaman insanların ilgisini çekiyor benım de hoşuma giden o xDsaolun yorumlar için mobilet degil peugeot yeni modelleri ise bisan çıkarıyor xD

Şaka bir yana motoru adam etmişsin yaa. İnsanın üstünden inesi gelmez valla. Benim motorunda her tarafı pas çizik...vs. Bende bir toplayayım diyorum bu yaz. Ama sonrada bosgec diyorum Allah nasip ederse kaliteli bir motor alırız inş. yakın bir zamanda

güzel olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun kardeş arada bende ufak tefek tamir yapıyorum ama sen baya ilerletmişsin yada ustamısın bilemem

usta olmak hadiime degil ama bişiler yapıoruz kendimizce xD Bu aletle sadece en işlek cadeden 2 kere geçin ve insanların arasında bi kaç arkadasınız olsun yeter iste size tepkiler ve yorumlar ;)ozaman alet süpermiş diceksiniz :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar