Denge topuzu ne işe yarar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
patriote
yaa diyorumki bu denge topuzlarından birertanede bizim memlekete taksak hıı ne dersin belki dengeleri düzelir:mrgreen:

Elint seçim sonuçlarına göre bir tane getiririm.

Bakacağız..:)

Benim canım Türkiyem hala dengesi dengesiz işler yapmaya devam ederse,
bir çift getirip, birini Edirne'ye, diğerini de Ardahan'a monte edeceğim.. :p

kanküüüüü biliyorsun küresel ısınma diye bir zımbırtı var. sen 10 sene sonra antalyada tavuk şiş veya ızgara köfte olurken bizler deniz kenarında güneşleniyor olacagız. eee ne yaparsın gelecege yatırım. :mrgreen:

aslında benimde 10 yıl sonra burda olacagım kesin degil ama olsun.:p

10 Yıl mı, sen o kadar yaşar mısın ki :queen: Yıllarca motor hasreti çeken, Gökhan, dayanamayıp can verdi :queen: Töbe töbeeeeeeeee :queen: :queen:

Elint seçim sonuçlarına göre bir tane getiririm.

Bakacağız..:)

Benim canım Türkiyem hala dengesi dengesiz işler yapmaya devam ederse,
bir çift getirip, birini Edirne'ye, diğerini de Ardahan'a monte edeceğim.. :p

seçim sonuçları nasıl olsa belli sen o denge topuzlarında 83 tane getir her şehire takacaz:p:mrgreen:

10 Yıl mı, sen o kadar yaşar mısın ki :queen: Yıllarca motor hasreti çeken, Gökhan, dayanamayıp can verdi :queen: Töbe töbeeeeeeeee :queen: :queen:

ulen kanküüüüü ben seni bile gömerim beeeee nediyorsunnn:mrgreen:

ben anlaşmayı yaptım. saglam 40-50 senem varr.sen kendi derdine yan. :p:mrgreen:

ama kesin bildigim birşey var.biraz daha geyige sararsak mt'deki ömrümüz fazla uzun sürmeyecek :salut::p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bu denge topuzunu dengesiz insanlara takarsak işe yarıyor mu?
Eğer yarıyacaksa denge timleri kuralım mı?
Eh malum; elimizde topuzla dengesiz insanların peşinde "gel bunu sana takacağım" diye koşturursak; bir iki derken bakarsın biride elimizden alıp bu sefer o bize takabilir. Böyle durumlarda tek olmamak lazım yanılıyormuyum?
Ama öncelikle 60 milyon kadar irili ufaklı topuz almak lazım :) Eğer ülke düzelecekse benden bir maaş çalışır..

güncel..

Bugün farkettim benim motosiklette denge topuzu yok :sunny: ya imalattan yoktu ya da satın almadan önce kullanan kişiler söktüler..
Her halükarda bi tane edinmeye karar verdim, umarım çok pahalı değildir..biraz olsun rüzgarlı havalarda aşırı savrulmamın önüne geçebilir mi acaba?
(Gerçi bunun en temel sebebi motosikletimin de benim de hafif siklet olmasından kaynaklanıyor ama..)

Bir de elcik korumaya heveslendim. İnternetten buldum.. marka hakkında fikri olan var mı ya da kullanan?
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...erbis-mx-vented-elcik-koruma-130283961/detay/

Masraf.. masraf.. masraf.. :pale:

Bizim supertoto bunla ilgili bir deal extreme ya da alibaba linki yapistirir birazdan, eger gorurse :) Elcik koruma ile topuz olmayabiliyor, ayarlamak lazim, ya da almadan once uyacak mi falan emin olmak lazim bildigim kadariyla.

Bizim supertoto bunla ilgili bir deal extreme ya da alibaba linki yapistirir birazdan, eger gorurse :) Elcik koruma ile topuz olmayabiliyor, ayarlamak lazim, ya da almadan once uyacak mi falan emin olmak lazim bildigim kadariyla.

evet bu ayrıntıyı söylediğin iyi oldu, çünkü elcik korumayı internetten sipariş verecektik,
o halde birbirine uyumlu olmaları lazım, ya da birisinden vazgeçmek mi?

olsun şerefsiz memleketin havası kötü ama marketinde denge topuzu var :)
biz bugün yarın rayjay ile tornacıya gideceğiz yaptırmak için

Ha bir de tabi denge topuzu adı altında satılan ağırlığı 3 gr dahi olmayan plastiklerden yoktur orada :)

nese beyim zaten denge topuzuna gerenk yok!! elcik alalım dedi, konu kapandı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar