arkadaşlar beklediğiniz açıklamayı yapıyorum aynı şeyleri tekrardan yazamayacağım buyrun altına açıklamamı ekledim.okuyun
http://forum.donanimhaber.com/m_9187551/tm.htm
ben şöyle ekleyeyim.benim anneannem hasta.arada bir krizleri tutuyor.aşırı sinirlenmeden dolayı yüz felci geçirmişti ve o günden beri arada bir kriz tutuyor.bu mesajın yazlıdığı gün -saat 3 suları- yeni bir krizi daha tuttu ve biz babamla apar topar hastaneye kaldırdık onu.(hastane 25 km ötemizde)o akşam zaten babamla arabada yattık.
neyse konuyu dağıtmayalım.misafirlerimiz geldi gerisi donanımhaberdeki gibi işte.
ve gelelim şimdi size.benim emek çalmak gibi bir amacım olsa ben donanımhaberdeki nickimi niye burda kullanayım?ben enayi miyim?
benim bazı topiclerdeki yazdıklarımı okumuşsunuzdur.ben böyle bir insan mıyım?(yazdıklarıma göre)
ben bu foruma emek çalmak için niye gireyim?ben de sizler gibi motosiklet tutkunuyum.hem herkese yardımcı olmak hem de motosikletler hakkında bilgilerimi çoğaltmak amacıyla girdim ben bu foruma.ben size ihanet edecek kadar aşşağılık bir herif miyim?
donanımhaberde de burdan alıntı yapıp yayınladıklarım var.evet.ama ALINTIDIR diye bas bas bağırıyorum.donanımhabere üye olmayanlar da giriyor.onlar bilgilensin diye alıntı yapmıştım ben onları.çok mu hatalı?
hadi diyelim emeklerinizi çaldım.yazdıklarınızı alıntı die belirtmedim foyam meydana çıkmayacak mı?
ben hepinizi arkadaş olarak görmüştüm.yazdıklarıma inanmayanlar olacak aranızda biliyorum.ama bunların hepsi gerçektir.bazı kişiler benim yapmadığım bu hareket yüzünden benden soğuyacaklardır bunu da biliyorum.işte bu yüzden aranızdan ayrılmaya karar verdim arkadaşlar.
ben bu forumda olduğum sürece şunu gördüm.herkes motosiklet sevdalısı.herkes iyi kalpli.
moderatörden bu konunun kilitlenmesini istiyorum.lütfen cevap yazmayın
Allah hepinizi korusun
saygılar...