musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 20 May 2009 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ya konu açamıyorum etiket yaratma izniniz yok diyor..Önerilere açcam olmadı noldu bu üyeliğe premium üyelik mi lazım :S Aylığı ne kadar :S
Ya konu açamıyorum etiket yaratma izniniz yok diyor..Önerilere açcam olmadı noldu bu üyeliğe premium üyelik mi lazım :S Aylığı ne kadar :S
ugurapay Katılım 13 Nis 2008 Mesajlar 2,571 20 May 2009 #2 musti81' Alıntı: Ya konu açamıyorum etiket yaratma izniniz yok diyor..Önerilere açcam olmadı noldu bu üyeliğe premium üyelik mi lazım :S Aylığı ne kadar :S Genişletmek için tıkla ... bu açtığın ne:queen:
musti81' Alıntı: Ya konu açamıyorum etiket yaratma izniniz yok diyor..Önerilere açcam olmadı noldu bu üyeliğe premium üyelik mi lazım :S Aylığı ne kadar :S Genişletmek için tıkla ... bu açtığın ne:queen:
musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 20 May 2009 Konu Yazar #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. ugurapay' Alıntı: bu açtığın ne:queen: Genişletmek için tıkla ... Ya açılmıyr bunu da demedim oldu da açamıyorum :S ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------
ugurapay' Alıntı: bu açtığın ne:queen: Genişletmek için tıkla ... Ya açılmıyr bunu da demedim oldu da açamıyorum :S ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------