deneme bir iki

İyi günler, ismim Rüstem, 16 yaşım var.Azerbaycanlıyım, Baküde yaşıyorum.Motosikletleri çok seviyorum.Motosikletler hakkında okumayı seviyorum, çok ilgim var.Forumda da yeni bilgiler edineceğimi düşünüyorum.

Hoşgeldin azeri kardeşim...
bahsettiğin gibi okumakla çok şey kazanacaksın...

forumdan da gereken bilgileri gereksizlerin arasından süzerek alacağından eminim..

yardımımızın dokunacağı bir konu olursa ve sende yeri geldiğinde teknik bilgi yeri geldiğinde nasihat almaya kararlıysan başarının önüne kimse geçemeyecektir..

sevdalısı olduğun motosiklet konusunda Allah yolunu açık etsin...

c90

hoş geldin Rüstem kardeşim
eğitim başka bir şey bak arkadaş rr nasıl alınır
rr ile ahirete bilet veren gişe ne tarafta
demiyor
inşallah aradığını forumda bulursun
bulamadığına aklımız yettiğince dilimiz döndüğünce yardım ederiz
keyifli forumlar

hoşgeldin kardeşim;
okumakla çok şey kazanılıyor motor hakkında kendimden biliyorum. Bu forum sayesinde motor tamircilerine gerek kalmadan çoğu işimi hallettim. Motor kullanmasını bilmeyen biri idim şuanda sibop ayarlarını bile kendim yapabiliyorum buradaki ustalar sağolsunlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin azeri kardeş.Sizin oralarda motorculuk durumları nasıl?Devlet baba ötv ittiriyo mu size de?Fiyatlar ne alemde?

Hepinize ilginizden dolayi teşekkür ediyorum.Baküde pek motosiklet yok arada caddelerde fiyuu diye geçen bi kaçına denk geliyorum.Ama motorlara özel bir vergi yok ancak motosiklet markalarının mağazaları da yok.Bi tek Harley Davidson var, onlarla pek ilgilenmediğimden fiyatlarını bilmiyorum.

işte sana iş kapısı rüstem iki üç firmanın bayisi olursun kask mask derken bir anda iş adamı olursun

kardeş hoşgeldin,azerbaycan da motosikletcilere nasıl bakılıyor
gezi amaçlı gelinse tehlike arzedecek durumlar varmıdır
azerbaycanın her tarafı güvenle gezilebilir mi.

Azerbaycana gezi amaçlı baya motorcular geliyolar, evet ülkenin her tarafı güvenli.Bi de türk plakalarını gördüklerinde daha fazla ilgi ve sevgiyle yaklaşacaklardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar