Demriyaj

selam ben mehmet istanbul avrupa yakasında beldeyama mobilet için demriyaj nerde bulurum ben esenyurt da yaşıyorum kargoyla gönderer parçalılar varsa daha uygun olur birde çıkma demriyaj piyasası varmı bu konu da bilgi vercek dostlara tşkler ........

google ırmak pazarı yaz en basta cıkan sitedde var guvenli bir site cok alısveriş yaptım oradan 7 tl kargo ucreti oduyosun istanbula

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demriyaj değil, debriyaj...

kardeşim tşkler ilgin içn ...

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

demriyaj değil, debriyaj...
bizim köyde böyle yazılır henüz çağdaş olmadık nasıl yazılması da çok önemli dil burda dostlararasında sorun olmaz derdim neymiş annatdım bu da yeterli bence ....

bizim köyde böyle yazılır henüz çağdaş olmadık nasıl yazılması da çok önemli dil burda dostlararasında sorun olmaz derdim neymiş annatdım bu da yeterli bence ....

neden cehalet bızım ıcın bu kadar degerlı bırı dogru bırsey soyledıgınde bahaneler kendımızı haklı cıkarma cabası en son care acıtasyon koy ınsanı tasra egıtımsızlık ama ıst avrupua yakasındanım dıye yazmayı bılıyorsunuz!!!

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

rica ederim. bunu, doğrusunu öğrenmeniz adına yazdım, altında başka bir niyet aramayın lütfen. öğrenmenin yaşı yok. insan son nefesini verirken bile ölmenin nasıl bir şey olduğunu öğreniyor...

Screen_shot_2012-03-20_at_8.27_.45_PM_.png

bunu mu demek istediniz? "debriyaj"

neden cehalet bızım ıcın bu kadar degerlı bırı dogru bırsey soyledıgınde bahaneler kendımızı haklı cıkarma cabası en son care acıtasyon koy ınsanı tasra egıtımsızlık ama ıst avrupua yakasındanım dıye yazmayı bılıyorsunuz!!!

bravo.....:cat:

selam ben mehmet istanbul avrupa yakasında beldeyama mobilet için demriyaj nerde bulurum ben esenyurt da yaşıyorum kargoyla gönderer parçalılar varsa daha uygun olur birde çıkma demriyaj piyasası varmı bu konu da bilgi vercek dostlara tşkler ........

Noktalama işaretleri, imla kuralları vs. hak getire zaten. "Demriyaj, gönderer, parçalılar, vercek vs..." şu güzelim Türkçeyi ne hale getirdiniz be. Vallahi okurken yoruluyorum, sinirleniyorum artık. İşin doğrusunu gösteren biri çıkınca da hemen acıtasyona başvurun bravo, bahaneniz süper...

bence arkadas yazdıgının farkında kafa yapıyor ınsanlarla.

nick - mesaj uyumu

Tamamı büyük harflerle açılan başlıklar yasaktır.

Çogu zaman bende telefondan girdiğim için hızlı yazmaktan tam basamamaktan eksik yazıyorum ama biri beni uyardığında bilmişlik taslamadan hatalı oldugumu kabul eder susarım burda o eksikti işte...

demriyaj iyimiş leee :)
egsoz, egzost, egzos, egsozt..... daha gider
sıra derbiyaj da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar