delirmek.....

Yav bi abi gelsin alsın beni gezdirsin accık,fazla deil 1-2 saat.ama yok yok o zaman hepten dellenirim olmaz.offfffffffffffff

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben 10 mayısta direksiyon sınavına gircem ben bile tahammül edemiyorum

arkadaşlar.Temmuza kadar dayanmam gerekior.ehliyeti temmuzda alcam Ama yok dayanamıorum.Kafayı yicem.Zaman geçmio.delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[YT]wxnKrvF4cnY[/YT]

:)

( 25 Karakter özelliğini hiç sevmiyorum :p )

Son düzenleme:
ehe ehe şarkı ii olmuş,ama acım büyük,sabır bana göre şey deil.hay kafama tüküreyim,bu sınavı kaçırdıım,temmuzu beklemek zorunda olduğum için.

arkadaşlar.Temmuza kadar dayanmam gerekior.ehliyeti temmuzda alcam Ama yok dayanamıorum.Kafayı yicem.Zaman geçmio.delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

egillious durumun hiç iyi görünmüyor:) Bu durumun çözümü ise ehliyetsiz motor kullanmak degil!!! Sanırım bu delirme durumları motosiklet foto ve videolarını gördügünde oluyor. Sana tavsiyem ehliyetini alana kadar motosiklet forumlarından ve motosiklet içerikli programlardan uzak durmandır :)

yok abi acemiyim bişi olur falan bu sefer hepten zehir olur motor sevdası.Ama etrafımdakiler .......tir git dio artık bu motor sohbetinden.5 yaşında çocuk gibi oldum.rezil oldum rezillllllllllllll.

Boşver sür gitsin ben 1 sene ehliyetsiz sürdüm.Bişeycik olmadı.Ama giderken hep çok uzaklara bak:mrgreen:

Ehliyetsiz kullanmaya kalkıpta Kıl bir trafikçiye veya özellikle jandarmaya yakalanırsan değil motor aldığına,değil motorcu olduğuna, anandan doğduğuna pişman ederler.Makine bağlanır,ceza,mahkeme vs. vs.....
Sık dişini delirmene gerek yok! git similasyon aletinde tatmin ol:cherry:

yok abi acemiyim bişi olur falan bu sefer hepten zehir olur motor sevdası.Ama etrafımdakiler .......tir git dio artık bu motor sohbetinden.5 yaşında çocuk gibi oldum.rezil oldum rezillllllllllllll.

Abi biraz daha yazarsan yöneticiler aynını dicek :silent:

Bence bu kadar açık yazma :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar