Delircem ya

temmuz 4 ' de ehliyete yazıldım kurs sahibi ağustos 16 22 arası sınava giricen diye kayıt ettı bugün aradım eylül sonu gibi sınavın dedı sürücü kursuna gidip adamı dövücem motor alalı 1.5 ay oldu kullanmıyorum ehliyetim yok diye son 10 gun sonra alırım dedim ehliyeti adam sımdı eylül dedi sürücü kursuna gidicem !

vallaha üzücü durum ende muzdariptim bu durumdan kursa gidin hakkınızı arayın ben 14 haziranda girmiştim sınava benimle girennler 5-6 ağustosta direksiyon sınavı olurken be 19 unda oldum bide bayram girdi araya 31 inde ehliyeti aldım

Gittim 23 ağustos da giriyorum gitmesem eylülün 16 sı gibi gircektim sinir ettiler bağırdım çağırdım yapcağınız işi s.m dedim

taktik şu ( kardeşimin basına geldi )

Dolu dahi olsalar, başka kurslara gitmesin diye müşteri kaçırmamak için tamam diyorlar, sonradan siz anlaşıyorsunuz, aa bir bakmışsınız diğer sınava kaldınız. hiçbir şey yapamıyorsunuz. Öyyylece bön bön bakakalıyorsunuz.

motor kaçmıyor ama insanın işi gücü oluyor ben 21 bin km ehliyetsiz kullandım daha 1 ay oldu ehliyetimi alalı işlerimiz oluyor babam evden uzak baska yerde çalışıyor ayda bir geliyor onu gelip götürüyorum git gel 500 km yani sade motorlar gezmek için değil malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar