Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

aniden muratların önüne fırlamış. Frene bile basmaya fırsatı olmadığını söyledi Murat. Otomobil sahibi 8/8 suçlu. Ama maalesef savcı şartlı salıvermiş.!

Aynı şekilde bende kaza yaptım geribeyinli bir otomobil sürücüsü yüzünden çok şükür birşey olmadı uçtum biraz kalktım ve eşim arkamda olmadığına dua ettim :( Hala motorum yapılacak 45 gün oldu :(
Allah ikisinede acil şifalar versin :(

Allahtan şifalar diliyorum ve en tez zamanda taburcuolmalarını bekliyorum.

Bu arada şu an tartışma konusu Doktorlar deil belkide ancak,bazı arkadaşlar %90 doktoarlın insan kasabı falan demiş ne kadar yanlış ifadeler yarın senin başına böyle bir olay gelicek ve sen o doktorun sihirli eliyle ölümcül bi olay atlattıktan sonrada doktorlar cok kral insanlar die o zaman olumlu reklam yapıcaksın lutfen arkadaşlar.Adamlar boşuna hipokrat yemini edip en az 10 Sene tıp okumuyorlar bütün doktorlar iyidir demiyorum ancak DOktorsa O meslegini şerefiyle yapan insanlarda vAr lütfen!

Bu arada şu an tartışma konusu Doktorlar deil belkide ancak,bazı arkadaşlar %90 doktoarlın insan kasabı falan demiş ne kadar yanlış ifadeler yarın senin başına böyle bir olay gelicek ve sen o doktorun sihirli eliyle ölümcül bi olay atlattıktan sonrada doktorlar cok kral insanlar die o zaman olumlu reklam yapıcaksın lutfen arkadaşlar.Adamlar boşuna hipokrat yemini edip en az 10 Sene tıp okumuyorlar bütün doktorlar iyidir demiyorum ancak DOktorsa O meslegini şerefiyle yapan insanlarda vAr lütfen!

O işi şerefiyle yapan işte kısım %10 benim görüşlerim:cat:

kimse doktorlar ile ilgili bir genelleme yapmadı. yazılanları tekrar oku arkadaşım. her meskte işini hakkıyla yapan ve yapmıyan var....burası bunların tartışılacagı biryer değil. :rendeer:

arkadaşlar şu saçma sapan sağlık sistemi muhabbetinizi başka zaman yapsanız...

Motosikleti
Hornet
kimse doktorlar ile ilgili bir genelleme yapmadı. yazılanları tekrar oku arkadaşım. her meskte işini hakkıyla yapan ve yapmıyan var....burası bunların tartışılacagı biryer değil. :rendeer:

kuyucadısı;Bildiğim kadarıyla sen haberleşiyordun son durum hakkında bi bilgi yokmu:silent:

bu gün görüşemedim henüz muratla dün en son tülayın kız kardeşi ile görüştüm tülayın uyanmasını bekliyolardı. murat ise ilk yardım hastanesinde oldugu için amaleyat edilemiyo yani henüz platin takılmadı başka bir hastaneye sevkini bekliyodu. ilerliyen saatlerde muratla konuşabilirsem bilgi veririm tekrar
lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Motosikleti
Hornet
bu gün görüşemedim henüz muratla dün en son tülayın kız kardeşi ile görüştüm tülayın uyanmasını bekliyolardı. murat ise ilk yardım hastanesinde oldugu için amaleyat edilemiyo yani henüz platin takılmadı başka bir hastaneye sevkini bekliyodu. ilerliyen saatlerde muratla konuşabilirsem bilgi veririm tekrar
lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Çok teşekkürler..Umarım güzel haberler verirsin..Dua'Larımız onlarla:pale:

Murat ile konustum az once herkese selamları var...
Dualarınızı bekliyor arkadsalar..
Kendinden cok esi icin..

Dualarımız onlarla ,her an daha iyi bir haber bekliyoruz ki öyle de olacak .Kardeşlerimize acil şifalar dilerim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar