Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

asm

Allah'tan acil şifalar diliyorum kendilerine.

İnşallah sağlıklarına kavuşurlar.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok şükür... En kısa zamanda daha da iyi olurlar umarım. Acil şifalarrrrrrrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok şükür geçmiş olsun eminim çok daha iyi olcaklar...:rendeer::rendeer:

Neyse atlatmışlar hadi geçmiş olsun inşallah kısa zamanda eski mutlu gunlerine donerler.::meleeek:

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm, her ikisine de acil şifalar diliyorum.
İnşaAllah kısa sürede şifa bulup sevenlerini üzmezler.

Allah inşallah en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşturur...

noktalama işaretlerinin kurbanı oldum
kusura bakma kuyucadısı
yukarıdaki mesajı okuyunca sen sanmışım
umarım tülay arkadaşımızda bir an önce kendine gelir deli mavi ile birlikte sağlıklarına kavuşurlar

olur böyle şeyler luxor

ya benim anlamadıgım kafasında kask varmış tülayın. kafatası kask varken nasıl olurda çatlar :pale:

arkadaşlar şuanda murat kardeşimle telefon görüşmesi yaptım. kendisi iyi sol kol ve ayak bölgesi alçıya alınmış ( tabi bu bilgileri kendisine sormadım eşinin durumunuda bilip bilmediğinden pek bişey sormadım kendisine , orada bulunan arkadaşımdan öğrendim bilgileri) tülay kardeşiminde durumu iyiymiş, tepki veriyormuş sölenenlere fakat toparlanması için uyutuyorlarmış arada. Allah'a şükür durumları iyiye gidiyor. hepiniz sağolun. yine bilgi aldıkça yazarım.

Bu güzel haber ve gelişme için de çoook teşekkürler. Acil şifalare diliyorum tekrar kardeşlerimize. Haber getirip götürenlerde sağolsunlar:rendeer:

:pale: arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum allah acil şifalar versin..

allah acil şifalar versin ve sevenleri birbirine bağışlasın.Eşimi bana ve çocuklarımıza yakın zaman önce bağışladığı gibi.yapabileceğimiz bir şey varmı ondan haber verin?

Geçmiş olsun tekrar. İnşallah bir daha böyle korkutucu durumlar yaşanmaz. İnşallah en kısa zamanda sıhhatlerine kavuşurlar...

Son düzenleme:
İyi olan durumlarından haberdar olmak beni mutlu etti , geçmiş olsun acil şifalar

Allaha şükürler olsunki yaşıyorlar tez zamanda toparlayıp aramıza dönmelerini yüce Allahtan dilerim çok büyük geçmiş olsun dualarımız sizinle .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar