- Konu Yazar
yaa arkadaşlar deli olcam yaa daha 1 dk önce avrupadaki motor fiyatlarına bakıyodum nerdeyse sinir krizi geçircem yaaa adamlar 2005 honda 1000rr yi $3,050.00 veriyorlar yaa gelsen deli olma şimdi bizim ülkemizde bu motor bu modelle 14-15 milyar belkide 16 bile olur temiz olmasına göre degişiyor yaa sizce bu hakmı yaaa adamların motor aldıkları fiyata bak birde bizimkine bak yaa işte türkiye burası düşünün artık bu ülke yurt dışından motor gelirken gümrükte öyle vergiler yiyiorki motorun asıl fiyatı kadar vergi oluyor. sizin altınızdaki çin malı motorlar veya yamahanın hondanın 125 cc lik motoları fiyatına adamlar yurt dışında 2005 model 1000cc lik hondaları yamahaları veriyorlar gerçekten benim zoruma gidiyor türkiyeden motor almak yaa içimden birses afedersiniz ama fean kazık yiyorsun diyor böyle fiyat karşılaştırmasına baktıkça türkiyeye olan sevgim azalıyor yaa acaba uyruk felan degiştirip alman ingiliz felan mı olsam diyom yaa:cherry: gerçekten dünyada hiçbir ülke bizim kadar vergi vermiyor adım atsak vergi :salut: :salut: yurt dışından motor getirme imkanımız yokmu yaa bu motorun ötv sini kdv sini gümrükte verip türkiye ye getittirip türkiye plakası taktıramazmıyım bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın ya içinizde bu gümrük olaylarından anlayan yok mu??