Dekorasyon Merkezinde Çalınabilecek Müzikler

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi dekorasyon merkezimiz için playlist hazırlıyoruz. Sizlerin de fikrini, yardımını almak istedim.

Tarz olarak çok uçlarda olmayan parçalar arıyoruz, mesela Power XL'ın playlistini indirebileceğim bir bağlantı biliyor musunuz onun dışında tavsiye edebileceğiniz albümler var mı.( Adele / Amy Winehouse ayarında olabilir) Şimdiden teşekkürler :rendeer:

chillout, lounge ve bossa nova tarzları olarak nette aratabilirsin..güzel tarzlardır. Nouvelle Vague kesinlikle tavsiye ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

gotan project de artık her yerde çalınmaktan yalama olmuş olsa da tınıları güzeldir...

teşekkürler güzel şeyler buldum..

kaliteli download yapabileceğimiz bi platform biliyor musunuz 4shared patladı her siteye de güven olmuyo

newage müziğin üstadlarından, yanni diyebilirim. Can atilla tabiki tek dinlediğim sanatçı... Muhakkak...

Bu başlığı her gördüğümde dekorasyon merkezinde çalınabilecek eşyalar diye okuyorum nedense :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar