Dekanın sokakta motosiklet sürücüsü ile yumruklu kavgası

bi arkadaş şöyle bir yorum yapmış o sitede :pr::pr:

Motosiklet kullanıcıları

Bu adamların trafik kuralları olmadığı için , Sayın Profösörlere elinize sağlık diyorum, namuslu insanlar da namusuzlar kadar cesaretli olmalıdır

ARKADASIM bu sozu soyleyenin kım oldugunu bılıyormusun bana bu konuda ayrıntılı bılgı verırsen cok sevınırım :cat:

dekan milletvekili falan filan üst makama gelen kişiler bence böyle bi artis hissediyo kendini iyi etmiş motorcu 1 adama 2 kişi dalmak erkeklikse ben erkek değilim haberlerde de izledim motosikletli bi güzel ağlatıyo herifleri helal olsun...

O kadar okumuş bir adamsa ne halt etmeye yeşil ışık yandı diye korna çalıyor. Yeşil ışık yandı diye korna çalmak okumuş adamın yapacağı bir iş mi? Öndeki adam da senin gibi yeşilin yanmasını bekliyor, herhalde orda arabanın içinde nargile fokurdatmıyor. Beklersin sıra sana gelince efendi efendi geçer gidersin.
Hadi onu da geçtik koskoca dekan olmuşsun, kavga edinilmemesi gerektiğini de mi öğrenemedin?:farao:

Son düzenleme:
ya dekanlık profesorluk kurayla dağıtılıyor bencede karşıdan karşıya geçiyorum beşiktaşta adam kornaya basıyor ne war diye çıkışıyorum arabadan inip0 üstüme yürüyor we ben istanbul üniversitesinde profesörüm niye karşıya geçerken hızlı olmuyosun diye yaşına başına bakmadan beni döwmeye we üstüme yürümeye kalkıyor sen profesörsen bende öğrenciyim istanbul ünide bunun trafikle ne alakası war diyincede hangi bölümdesin seni bulucam we okulu geçemiyeceksin diye tehdit sawuruyorsa bu ülkede her şeyi beklerim adam gel arabanın oraya arabada neşteri çıkarayımda gör bile dedi dekanların öğretim üyelerinin böyle dawrandığı bi ülkede ciddende halimiz içler acısı...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hehehe aferim motorcuya, eak kaka dekan:cherry:
Hem motorunun seside on numaraymış. :queen:

Dekanın arabasıda tırt, ne öyle kırmısı araba felam gey misin olm sen.:queen:

karısının arabasıdır belki kanki :D ıhahahhaha zaten starda gördüm sonra sırf motorun sesi için buldum :D motorcu dekana diyoki gelme gelme her tarafını dağıtırım bak diyo :D zuhahah.

Habere bak resmen dekan sütten çıkmış ak kaşık motorcuda bir cani kendini gercekten eğitim bilime ayırmış olsa o motorcudan o yumruğu yemezdi bu arada saf motorcunun yüzüne yumruk attı ama kaskı unuttu eli gitti

Bu konuyla ilgili yazıları okudum. Ancak çok yanlış yaklaşımlar var.

Bu tip olaylara, motorcu arabacı şeklinde bakıp, haklı haksız olayı yorumlarsak, üniversitede okuyan ve motosiklet kullananların hocalarına karşı kötü gözle bakmasına, tesadüfen trafikte oluşabilecek bir aksaklıkta bu olayların verdiği heyecanla yanlış şeyler yapılmasına neden olunacaktır. Bu olaya motorcu-arabacı şeklinde değil, trafikte iki kişinin anlaşmazlığı şeklinde bakılmalıdır. Zira önündeki araca korna çalan sürücü, motorcunun üzerine alınması nedeniyle çıkan bir kavgada, "ben olsam kaskı vururdum, ben olsam şunu yapardım" şeklinde yaklaşılırsa, birgün basit bir kavgada motosiklet kaskı ile kafasına darbe alan birisinin acı haberini okumak zorunda kalabiliriz.

valla o haberi ben izlemiştim motorcu arkadaşın kaskını çıkartmaması gerçekten profosyonelce kavgaya zaten 1-0 galip başlamış

Sanırım olay motosiklet sürücüsünün kimliği değil, tarafların tavırları ve kavga nedeni. Ortada motosikletlere karşı bir tavır yok ki. Ama böyle bir durumda robocop kıyafetli arkadaşın sivil bir vatandaşa bu şekilde saldırması motosiklet veya helikopter sürücüsü olması farketmez, çok yanlış bir şey. Hepimizin başına gelebilir. Düşünün ailenizle giderken....olabilir, insanız, sürtüşebilir, tartışabiliriz...... üzerinize uçan bir motosiklet sürücüsine, hemde böyle... ne düşünürsünüz. Bu tür davranışlar bizi hep yanlış anlatıyor. Bu haberi okuyan bir araç sürücüsü, belkide benim yanımdan geçerken ona çalmadığım bir kornayı üzerine alınacak, levye ile bana saldıracak. Bende adam kadar korumada yok...

2 sene önce okullarda çıkan bıçaklama olayları nedeniyle, kızlı erkekli tüm öğrenciler iyi veya kötü farketmez, herkes bıçak taşımaya başlamıştı. Konuştuğum bazı kız öğrenciler, "hocam en ufak bir kavgada elim bıçağa gidiyor. Korkuyorum ama ne yapayım" demişti. Peki haberi şöyle değiştirsek...."Koskoca dekan yanındaki ile birlikte trafikte sıkıştırdığı motocuya saldırdı. Motorcu tüm sakinliğine rağmen saldırgan tavırlı dekan, kendine ve eğitim camiasına yakışmayan hareketlerde bulundu. Motorcu genç üzerindeki kıyafetleri sayesinde saldırgan dekandan korundu....vs."

Bizler bazı konularda daha sakin ve olayları yatıştırıcı olmalıyız.

ya ne oluyoruz ya bi korna yüzünden kavgamı çıkar dekan a bak bide okumuş koskaca ünv. başkanın yaptığına bak kınıyorummmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
1 kişiye 2 kişi girilmez. Ayrıca Ortada yanlış anlama varmış. Konuşularakta halledile bilirmiş ama o anki duruma ve tavırlarada bağlı tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar