Dehşet verici bir kaza...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motosiklerkazakut.jpg

İnanılmaz kaza
D-100'de kaza yapan motosiklet sürücüsü TIR'ın altında can verdi. CNA muhabiri Hakan Arslan'ın haberi

17.12.2008 17:46
Sokak köpeklerine ekmek veren kişiye çarpan motosiklet sürücüsü yolun ortasına düşünce TIR geçmesi sonucu parçalanarak feci şekilde can verdi. Talihsiz sürücünün vücudu ikiye ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN ARSLAN - CNA

D-100 Karayolu Sakarya Köprüsü girişinde motosikletiyle giderken yol kenarında köpeklere yem vermek isteyen yaşlı adama çarpıp karayoluna düşen Ümit Bilgiç, hızla gelen TIR’ın altında kaldı. Kazada 43 yaşındaki motosiklet sürücüsü parçalanarak can verirken TIR sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Bu sabah saat 08.00 sıralarında D-100 karayolu Adapazarı girişindeki Sakarya Köprüsü İstanbul istikametinde meydana geldi. Akyazı’da oturan Ümit Bilgiç (43) idaresindeki 54 EA 338 plakalı motosikletiyle Adapazarı’na gelirken köprü girişindeki yol kenarında bisikletiyle giderken durarak sokak köpeklerini besleyen Ramazan Ataman’a (81) çarptı.
Yaşlı adama kolundan çarpan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince motosikletiyle birlikte karayolunun ortasına düştü. Bu esnada arkadan gelen ve arkasında 67 plakalı dorsesi bulunan TIR hızla yola düşen Ümit Bilgiç’e çarptı.
TIR ve dorsesinin tüm tekerlekleri üzerinden geçen motosiklet sürücüsü Ümit Bilgiç’in vücudunun yarısı koparken TIR sürücüsü durmayarak yoluna devam etti.
Kazayı yere düştüğü için göremediğini söyleyen 81 yaşındaki Ramazan Atamen; “Köpeklere ekmek vereyim dedim yavaş yavaş geliyordum, ileride motosiklet pat diye bana yandan vurdu. Vurunca düştüm, yerden kalkamadım. Kolum biraz soyulmuş ve acıyordu, arkadan taksiler geldi, durdular, bana yardım ederek yerden kaldırdılar, biraz dinlendim daha yeni aklım başıma geldi” dedi.
Çarpmanın şiddetiyle parçalara ayrılan motosiklet sürücüsünün cesedi ve parçaları polis ekipleri tarafından toplandı.

Kaynak:Haberturk.com

hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah tan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyoruz

o tır soforunun a.........

hadi adamı ezdin parcaladım sucun olamabilir onune dusmus ne die kacıyosun yaa!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İnsan sınıfına bile sokmamak lazım bu tır şöförünü... Neden kaçarsın ki?...sanki yakalanmayacak...:pr:

Allah rahmet eylesin....
Bu arada bahsi geçen motosikletin plaka kaydı aşağıdaki gibi:

Plakası: 54EA338
Markası: B.M.C.
Modeli: 2007
Sahip Belge Tarihi: 17.03.2008
Tescil Birimi: SAKARYA
Renk 1: BEYAZ (BMC)
Renk 2: -
Cinsi: KAMYONET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR

Anlamadım...?

Akşam akşam canımı sıktı.Allah rahmet eylesin:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım yakalanma haberini çabucak duyarız..

konu açılmıştı arkadaşında dediği gibi
işin en acıklı yani bisikletin ne işi var orada?
tır şöföründen bile daha suçlu durumda esasen...

Ölüm anı ne zaman geleceği bilinmez; belki motor üzerinde, belki uçakta, belki de yaya iken.
Yalnız bu durum biz motosiklet kullanıcılarını kötü etkiliyor hem motosiklet üzerinde ölmüş olması moral bozucu hem de bu haberi alan kendi çevremizdekiler.
-Bak gördün mü?
-Motosiklet şeytan aracı.
-Binme oğlum şu şeye.
-Yarın satacaksın onu.
-Senin çoluğun çocuğun var eşin var.
Gibi cümlelere maruz kalıyor olmamız.
Ölüm Allah' ın emri arkadaşlar ne zaman nerde ve nasıl öleceğimiz mechul. Bu olaylar elbette üzücü ama toplumda iyi insan, karayollarında iyi bir sürücü olalım yeter.

Allah kimseye kaza bela vermesin.
Ölen arkadaşımızın Allah günahlarını afetsin nur içinde yatsın.

bu haberi evde bizimkiler duymasın valla..
bildiğiniz gibi değil. her olayda yeniden başlıyoruz..

geçen valide hanıım balkondayken gözü önünde bi motor kazası olmuş. kadın evham hastası. benimde telefonun şarjı bitmişdi. ulaşamamış falan ayılmış bayılmış. eve bi geldim akşam.. cenazem var da haberim yok meğerse.. dayımlar teyzemler falan.. geldiğim gibi üstüme çullandılar..

allah nalet etsin bunun gibi şoförleri olan olmuş kazadır allah kimsenin basşına vermesin ama kaçmış olmaları daha kötü insanlık kalmamış yani

Allah rahmet eylesin....
Bu arada bahsi geçen motosikletin plaka kaydı aşağıdaki gibi:

Plakası: 54EA338
Markası: B.M.C.
Modeli: 2007
Sahip Belge Tarihi: 17.03.2008
Tescil Birimi: SAKARYA
Renk 1: BEYAZ (BMC)
Renk 2: -
Cinsi: KAMYONET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR

Anlamadım...?

Gerçekten bu nedir yahu? tanıyan bilen var mı arkadaşı, aklıma sahte plaka , çalıntı motor geldi bir an:silent:, ama almayayım rahmetlinin günahını...:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar