Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaslar benım gs500 un karbüratörle aram pek ıı değil...ha calısıo gaz yıyo ama....ya ne bılım bı turlu ısınamadım bu karbüratöre....
şöyle bısey dusundum...
gs500 cift karbüratörlu....
buna ıkı tane 350 jawa karbüratöru taksam nasıl olur acaba....
ya motor calısırken bazen rölantı artıo bazen yavaslıo bazende stop edıo....rölantıyı artırıom bu seferde hiç dusmuo hep yuksek calısıo...yuksek dediğim 2500 devırın altına dusurdugumde stop edıo artıo naptıgı bellı değil yanı....3000 devıre ayarlıom cok bagırıo yakıo ama hiç bozukluk olmuo...hep aynı devırde calısıo....3000 de olmaz yanı....en fazla bunun 1500 de calısması lazım...1500 de cok ama...keske duzgun olsada 1500 de olsa....
e bı yardım edın heri....
2 jawa karbüratöru hakkkında.....
tolga abiiiiii gs500 ve karbüratörler ellerınden öperr....
şöyle bısey dusundum...
gs500 cift karbüratörlu....
buna ıkı tane 350 jawa karbüratöru taksam nasıl olur acaba....
ya motor calısırken bazen rölantı artıo bazen yavaslıo bazende stop edıo....rölantıyı artırıom bu seferde hiç dusmuo hep yuksek calısıo...yuksek dediğim 2500 devırın altına dusurdugumde stop edıo artıo naptıgı bellı değil yanı....3000 devıre ayarlıom cok bagırıo yakıo ama hiç bozukluk olmuo...hep aynı devırde calısıo....3000 de olmaz yanı....en fazla bunun 1500 de calısması lazım...1500 de cok ama...keske duzgun olsada 1500 de olsa....
e bı yardım edın heri....
2 jawa karbüratöru hakkkında.....
tolga abiiiiii gs500 ve karbüratörler ellerınden öperr....
Son düzenleme: