değişik bir tasarım

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Degisik bi scooter gidiyormu peki :cherry:

rad01.jpg

rad02.jpg

rad03.jpg

rad04.jpg

rad05.jpg

ohooh abi ne var bunu yapmakta yaa.-))) tornacı adama dağ dayanmazz ver sanayiye malzemeyi yapsınlarr

sazanlık yapmış gibi olmayayım ama bu link çalışmıyor yoksa budamı bir geyik mailidir?:mrgreen:

eskı topıclerı hortlatmak gecmısını bılmek dııl bence..sadece mesj sayını sacma mesajlarla yukseltıp sora ben tecrubelıyım ayagına yatıcaksın..

ZZR

praetorian' Alıntı:
eskı topıclerı hortlatmak gecmısını bılmek dııl bence..sadece mesj sayını sacma mesajlarla yukseltıp sora ben tecrubelıyım ayagına yatıcaksın..
öyle bişey olamaz kardeş biz yeniyiz eskiyi okumalıyız sevgilerimle..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
öyle bişey olamaz kardeş biz yeniyiz eskiyi okumalıyız sevgilerimle..

Evet okumalısın ama ota, .oka cevap yazmak zorunda değilsin. 6 günde 120 mesaj yazmışsın belki bilmiyorsun hatırlatayım sonunda ödül, rütbe almayacaksın burası başka forum sitelerine benzemez. Sonra bu davranışınla üye genelinin aklında mesaj sayınla değil artırırken kazandığın antipati ile hatırlanırsın. Ben uyarayım da sen ne istersen yap. :bounce:

ZZR

BIYIKLI' Alıntı:
Evet okumalısın ama ota, .oka cevap yazmak zorunda değilsin. 6 günde 120 mesaj yazmışsın belki bilmiyorsun hatırlatayım sonunda ödül, rütbe almayacaksın burası başka forum sitelerine benzemez. Sonra bu davranışınla üye genelinin aklında mesaj sayınla değil artırırken kazandığın antipati ile hatırlanırsın. Ben uyarayım da sen ne istersen yap. :bounce:
okudğumuz konulara meraktan da olsa gerek cvp vermelyiz. cvp yazıp tekrar gündeme getirmseke neye yarar.

BIYIKLI' Alıntı:

::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar