Degisik bir Honda

Moderatör
Sevgili MT, Sevgili dostlar, uzuun uzun bekledim Hyosung dan sonra. Hep iyi bir sey olsun diye beklerken, dayanamadim.
Honda SLR 650 aldim, gecmisi temiz, daha 40.000 km yi bile gormemis, degisik bi canavar. Cross degil, Enduro degil, Naked degil. Ne olduguuna ben karar veremedim acikcasi. Ama keyifli hatta cok keyifli bir motor.
Kullandikca daha da keyif alacagima eminim. Siz benim gibi sabreden MT uyeleri, hayallerinizdekine en kisa zamanda kavusmaniz dilegiyle, olmuyorsa da hayallerinizi kucultun benim gibi :)

2ivlc3t.jpg

Telefonla girdigim icin resimi yukleyebildimi bilmiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan kazasız belasız

F54

güzel motosiklet :cat:ne olduğu önemli değil motor lu olsun yeter güle güle kullan

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güle güle kullan.
Modelini biliyorum ama bedavaya söylemem.:p

hayırlı olsun.. güzel motormuş..kazasız belasız kullanman dileklerimle..

Bu Ducati'si:
scrambler1web740.jpg

Bu da Derbi'si:
Derbi%20Mulhacen%20659%20Cafe.jpg

Nakedı bırakırsam buna geçeceğim. :)

Scrambler, dual-sport yani enduro'dan biraz daha farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Fotoğraflarını koyduğum Derbi ve Ducati çift amaçlıdan ziyade direkt cafe stilinde.

Bu da SLR'ın diğer açıdan fotoğrafı:
honda_slr650+%252820%2529.jpg

çok sevindim Lukascım...Allah kaza bela vermesin...bizi tokatlarsın artık Yalovada tenhada sıkıştırırsın...:p

Moderatör
Telefonla tek tek zor olacagindan, cumlenize birden tesekkurler. Farkettim yanlis resim yuklemisim, dogrusu asagidaki olacakti, boylece karar vermek daha kolay olur.

308xys7.jpg

Ben asfaltta enduro, sahilde, arazide cross gibi hissederek kullaniyorum. Ruzgardan dolayi yuksek hizda naked tadi da veriyo, ama tek silindir gıprasimindan naked hissi fazla uzun sürmüyor :)

hayırlı uğurlu olsun.....:rendeer::cat:

biraz pegaso,biraz f650 birazda xt karışımı melezimsi bi şey bu..
ne yalan söyleyeyim..beğendim ama deposu hariç...benim olsa depoyu değiştirme yoluna giderdim sanırım...

Moderatör
Güle güle kullan.
Modelini biliyorum ama bedavaya söylemem.:p

Banka hesap numarani yaz, 3333'e yolla madem :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

10 numara bir secim. Tadini cikar dostum

Saolasin david :) seneleer onceki motorlardan sonra evet oyle gercekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

çok sevindim Lukascım...Allah kaza bela vermesin...bizi tokatlarsın artık Yalovada tenhada sıkıştırırsın...:p

Yok ben seni İstanbul'da tokatlicam, Yalova da misafirsin. Haber vermeden gelirsen yine misafir falan kazimam sokarim emniyet teskilatini devreye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar