DEĞERLİ KARDEŞİMİZ SAMET ağır BUGÜN HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜDÜ

Ne güzel adamdın be abi..
Seni böyle hatırlamak ne güzel..
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun :pale:

Yeri geldiğinde forumda birbirimize cevap verdiğimiz insanların bir anda ölüm haberini alınca şok oluyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

ALLAH RAHMET EYLESIN cok uzuldum daha cok erkendı ayrıldı aramızdan hakkım helal olsun varsa çok üzüldüm allah aılesıne sabır versın

Ah samet abicim şimdi öğrendim , Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun , çok güzel bir insansın seni tanımak güzeldi efsane thundercat in ile hafızalarımızda anılarımızda olacaksın çok üzgünüm :(

VIA

Dün aklıma geldin "ne yapıyor acaba" dedim,bugün forumda gezinirken gittiğini gördüm. Gittiğin yer kalbin gibi güzel olsun Samet yerin cennet olsun.

Allah rahmet eylesin başlığa denk gelmemişim şimdi gördüm 😟 İzmir'e oğluyla beraber motor almaya gitmişti , muhabbetli adamdı mekanı cennet olsun..

Sağolsun Mevlüt abiyle istanbuldaki düğünüme gelmişti.
Allah gani gani rahmet eylesin.
Geçenlerde @KUVVETMİRA abimiz söyledi foruma bayadır girmemiştim, bu vesile ile analım Samet abiyi

DEĞERLİ KARDEŞİMİZ SAMET AĞIR BUGÜN HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜDÜ....
Aldığımız bilgi üzerine : perşembe günü kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış ve 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etmiştir. ALLAH cc rahmet etsin mekanı cennet olsun.Cenaze bugün öğle namazına müteakip pendikten kaldırılıyor...
Allah rahmet eylesin

Allah rahmetiyle mukafatlandırsın, kalanlarına sabır ve başsağlığı...çok üzüldüm uzun süredir girmiyordum foruma şimdi görünce insan bir afallıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar