- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar pasif sekilde olsa da forumumuzun en az bir yillik uyesiyim... ve en nihayetinde motosiklet alabilmem hususunda bir plan icine giriyorum...sizlere sormak istedigim sey bu yaz ortasinda almayi dusundugum motosiklet icin tavsiye ve onerilerinizin ne sekilde oldugudur... 250 cc bir racing dusnuyorum ve de verebilecegim miktar 9000 10000 ytlyi gecmez.. universite ogrencisiyim ve bu rakama dahi cikmakla limitleri zorlamis oluyorum...ikinci el dusunmuyorum ve de motorsikletin gorunumune onem veriyorum. kendi arastirmam sonucunda hyosung gt 250 r modelini one cikardim tabi siz benzer ozellikteki bir makineyi tavsiye ederseniz onu da degerlendirmek istiyorum yani sizden ricam bu fiyata alabilecegim makine hususunda alternatif yaratmaniz...ve bir karar sinerjisi olusturmak...kisacasi araniza hosgelebilmek icin bana tavsiyelerde bulunmak...
hepinize simdiden tesekkur ederim...
turkce karakterler hususunda affiniza siginiyorum oyle ki kullandigim klavye ingilizce... :bounce:
hepinize simdiden tesekkur ederim...
turkce karakterler hususunda affiniza siginiyorum oyle ki kullandigim klavye ingilizce... :bounce: