değerli abilerim elinizde kullanmadığınız zincirleriniz varsa aksesuar yapsak?

geçen yabancı bi kanalda görmüstüm adam motosıklet zincirinden kolye bileklik yapmıs cok hosuma gitti. bugün motoru karbiratörünü ve bujısnı değiştirmeye gittiğimde ustaya sordum hocam ben onları direk çöpe atıyorum dedi eger olsaydı alcaktım temizleyip bişeler yapardım aslında güzel olmazmı ortasında dişli kenarları zincir olsa :D?? hem malzeme boşa gitmemiş olur :D

Zamanında Mondial Serviste Çalışırken Ben de düşünmüştüm Böyle bişey lakin

Ustam : işinmi yol lan git Lokma takımlarını temizle

gibisinden fırça atınca birdaha niyetlenemedik .:queen:

Ama Yaparsan Ve güzel bişey olur ise Taliplerden olabilirim .. Şimdiden kolay gelsin.

olay para kazanmak değil aslında hem bi sembol olur motorcu kimliğimizi kasksız ve motorsuz belli ederiz diye düşündüm eğer forumdakı arkadaslar malzeme cıkarırlarsa işçiğini üstlenebilirim fakat yardım lazım işte

Aslında fikir iyi ama zincir ağır olmazmı biraz ?

illa büyük zincir olması gerekmez bugün ufak incecik zincirler gördüm yanlız bide rep camiasının kullandıgı kolyelere bakarsanız adamlar neler takıyorlar bizimde bi farkımız olsun :)

egzantrik zincirinden güzel ürünler yapılıyor

küpe
watermark.php

tesbih
zin3pz9.jpg

Bileklik
Res250_BRACCIALEMISANOVOLTEAOK.jpg

illa büyük zincir olması gerekmez bugün ufak incecik zincirler gördüm yanlız bide rep camiasının kullandıgı kolyelere bakarsanız adamlar neler takıyorlar bizimde bi farkımız olsun :)

ince motor zinciri görmemiştim, ama varsa onunla daha iyi yapılır kanaatindeyim. Eğer öyle birşey olursa bir tanede ben isterim şimdiden söliyeyim :) :bounce:

Zincirden tesbih mi :)
Mesela çok ilginç bir fikirmiş.

ince motor zinciri görmemiştim, ama varsa onunla daha iyi yapılır kanaatindeyim. Eğer öyle birşey olursa bir tanede ben isterim şimdiden söliyeyim :) :bounce:

Zincirden tesbih mi :)
Mesela çok ilginç bir fikirmiş.

tamam ilk sana vericem eger malzeme bulup yaparsam :cat:

paletlılerden hıc bısıy olmaz :)
nedenmi???

çünkşi gerek koldakı tuylerı gerek göğüsteki kılları takılıp takılıp yoluyormuş :)
yapan bi arkadaşımdan biliyorum :)
fakat piyasada gümüşten olanları halen satılıyor :)))

Motor zinciri değil de egzantrik zincirinden güzel takı oluyor. Motor zinciri çok ağır.

egzantirik zincirinden olur ancak ,
jesse ile irtibata geçin sizi şaşırtsın , bu iş zaten adamın işi....

paletlılerden hıc bısıy olmaz :)
nedenmi???

çünkşi gerek koldakı tuylerı gerek göğüsteki kılları takılıp takılıp yoluyormuş :)
yapan bi arkadaşımdan biliyorum :)
fakat piyasada gümüşten olanları halen satılıyor :)))

abi iyi söyledin valla kromaj kaplatsak falan olay değişirmi acep?

gümüşçülerde yada çelik aksesuar satan yerlerde bulabilirsiniz benzer ürünlerden, yok amac kendimiz yapıp zevk almaksa bisiklet zinciri de bir alternatif olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar