Değerlendirmeye Açık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli Dostlar Selam,

İçerik olarak biraz konu dışı dursa da bir ihtimal belki böyle bir şey düşünen veya değişmek isteyen olabilir diye sezon açılmadan önce sizlerle paylaşmak istedim. Uzun yıllardır kullanmadığım bir aracım var. Satsam parası ile zaten motosiklet veya değişik bir şey alacağım o yüzden arazi ve motosiklet öncelikli olmakla beraber deniz taşıtları da tercih sebebi kullanmadığım bu aracı takas edebilirim. Aracın herhangi bir hasar kaydı veya kazası yoktur. Bostancı Oto Sanayide servis işlemleri görülmüştür alındığı yıldan beri. Abartılı bir uzaklık olmadıktan sonra dilediğiniz yerde de ekspertiz yaptırabilirsiniz. Aracı 2016 yılından beri garajda duruyor.

Teşekkür Ederim.

Teknik;

Model: 2007
Motor: 2.0 Turbo
Çekiş: Quattro
Vites: Otomatik
Kilometre: 129.000

Özellikler;

Dört koltuk 6 kademeli ısıtma.

Dört koltuk 3 kademeli soğutma.

Türkiye ve Avrupa tabanlı navigasyon.

Bose ses sistemi.

S4 Jant.

S4 Ön far takımı.

S4 Arka stop takımı.

Araçdışı çalıştırma ve kontrol sistemi.

Ecu Yazılım.

İskender Egzoz.

Spor helezon yay takımı.

vs...

Doğuş Otomotiv Çıkışlıdır.

Yedek Anahtarları ve Faturası Duruyor.

Güncel Hali;

AGYN4z.jpg

49RQ7p.jpg

JWENRW.jpg

GG1N6N.jpg

Eski Hali;

yjn1Y9.jpg

WoraBP.jpg

Bu da İşçi Hali;

p2YkyJ.jpg

Not: Plakasız olarak verilecektir.

Son düzenleme:
4,60 mt fiber tekne balıkçı değil kıçtan takma benzinli Yalova da , artı 2013 model kazasız Beyaz Suzuki Vstrom 650 İstanbul da..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fiyat olarak ne istiyorsunuz?

Malum sitede çekiş sistemi önden olan bir versiyonuna 115.000 TL yazmışlar. Bu dört çeker olmasından ve doluluk oranından kaynaklı sanırım bir tık daha değerli sayılabilir. Nakit olarak satmayı düşünseydim. 130.000 TL bandında bir fiyat talep ederdim diye düşünüyorum. Takas olayı birazda karşıda ki kişinin adalet anlayışına kalmış. Bu yüzden fiyat belirtmedim, konuyu açarken. ATV UTV JeySki Motosiklet belki yatırım, yatırımdır mantıklı bir arazi. Kısaca yeniden otomobil olmadığı sürece bir çok şeyle değişmem mümkün aracı. Her gün biraz daha garajda çürüyor çünkü. Sonu bahçede saklı olacağına, motosikletten araca geçmek veya köyde bağda bahçede arazisi olan bir motosiklet tutkununa gidebilme ihtimalinden kaynaklı. Sezon gelip satılığa çıkartmadan önce sizlere sunayım dedim. :bestmt:

Neden Plakasız Verilecek

Plaka şahsıma ait olmasından kaynaklı aracı verirken plakayı vermeme hakkımı kullanıyorum, iznin olursa. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

4,60 mt fiber tekne balıkçı değil kıçtan takma benzinli Yalova da , artı 2013 model kazasız Beyaz Suzuki Vstrom 650 İstanbul da..

Teknenin arkasında takılı olan motora bağlı olarak bu teklif değerlendirmeye açık gözüküyor. Evinrude H 300 falan kullanıyorsan, hafta sonu kanarya adaları yaparız beraber. :joker: Sen tersaneci bir arkadaşa benziyorsun vardır kıyıda köşede daha iyileri. Cigarette'i getir. A4 + Rubicon. Hediyesi de, Spark.

Tenere 660 , koruma barları sökerim , artı aracı sen getirecen acemiyim tomofilde , 2000 motor olduğu içinde birazda harçlık üst verirsen Tenere senindir.

Teknenin arkasında takılı olan motora bağlı olarak bu teklif değerlendirmeye açık gözüküyor. Evinrude H 300 falan kullanıyorsan, hafta sonu kanarya adaları yaparız beraber. :joker: Sen tersaneci bir arkadaşa benziyorsun vardır kıyıda köşede daha iyileri. Cigarette'i getir. A4 + Rubicon. Hediyesi de, Spark.

Siz hangi dilde konuşuyorsunuz ya ben anlamıyorum. Fakirler anlamasın diye kripto mu geliştirdiniz aranızda naptınız??

Bu forumda çok yalnız hissetmeye başladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir arkadaşıma ileteyim. Nakit alabilir ki bu senin için daha iyidir. Nasip..

Nasip elbette. Danışın siz. Uygun görürse, ikimiz adına da müsait bir zamanda buluşup aracı incelemesini sağlarız. Hoşuna giderse, böyle bir niyete sahipse ben elimden gelen kolaylığı memnuniyetle yapmaya hazırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

Siz hangi dilde konuşuyorsunuz ya ben anlamıyorum. Fakirler anlamasın diye kripto mu geliştirdiniz aranızda naptınız??

Bu forumda çok yalnız hissetmeye başladım.

O ne demek öyle? Zenginlik iki kağıt parçasına fazladan sahip olmakla olsaydı, hey gidi hey. Türkiye bu hallere gelir miydi hiç? Clio ile aynı para bu araç. Sadece üstü açılınca, portakal suyu veriyorlarmış izlenimi uyandırıyor.

......Teknenin arkasında takılı olan motora bağlı olarak bu teklif değerlendirmeye açık gözüküyor. Evinrude H 300 falan kullanıyorsan, hafta sonu kanarya adaları yaparız beraber. :joker: Sen tersaneci bir arkadaşa benziyorsun vardır kıyıda köşede daha iyileri. Cigarette'i getir. A4 + Rubicon. Hediyesi de, Spark.

4.60 fiber tekneye 300 hp :) CBF150 ye Hayabusa motoru takmak gibi olur yahu..

Nasip elbette. Danışın siz. Uygun görürse, ikimiz adına da müsait bir zamanda buluşup aracı incelemesini sağlarız. Hoşuna giderse, böyle bir niyete sahipse ben elimden gelen kolaylığı memnuniyetle yapmaya hazırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

O ne demek öyle? Zenginlik iki kağıt parçasına fazladan sahip olmakla olsaydı, hey gidi hey. Türkiye bu hallere gelir miydi hiç? Clio ile aynı para bu araç. Sadece üstü açılınca, portakal suyu veriyorlarmış izlenimi uyandırıyor.

:mrgreen: Bu kısmı süperdi, 130 bin tl olduğunu yazmışsınız zaten. Orasında değilim ki ben tekne muhabbetinde Saturn V roketi gibi koptum olaydan.

Gerekirse özelden aracım genel durumunu yazarmısınız?
Hani hep sorarlar ya.. Değişen boya hasar kaydı v.s...
Arkadaş tamam derse telefon isterim sizden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerekirse özelden aracım genel durumunu yazarmısınız?
Hani hep sorarlar ya.. Değişen boya hasar kaydı v.s...
Arkadaş tamam derse telefon isterim sizden.

Arkadaşınız ciddi şekilde niyetlenirse aracı almaya, şase numarası ve plaka bildirebilirim. Doğuş çıkışlı zaten bende ikinci sahibi oluyorum aracın. 38.000 Km den beri araç bende. 2011 yılında satın aldım, 2016 yılına kadar kullandım ve o yıldan bu güne kadar araç kullanımda değildi. Boya veya hasar kaydı, kazası yok. Üzerinde kaplama var. Fabrika rengi, beyaz. Ekspertiz zaten dediğim gibi yaptırabilirsiniz araca. Plakasını vermiyorum onu zaten belirttim. Nakit olarak almayı düşündüğü için indirimde yapabilirim. Ödeme tüm para cinslerinden kabulümdür. Bunun dışında sormak istediği bir şey olursa, bana tekrar ulaşabilirsiniz. Alakanıza müteşekkirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

:mrgreen: Tekne muhabbetinde Saturn V roketi gibi koptum olaydan.

Ankara da deniz vardı da teknemi almadık. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

4.60 fiber tekneye 300 hp :) CBF150 ye Hayabusa motoru takmak gibi olur yahu..

Harun Ekşi'i bilirsiniz belki, bu bölgenin insanı. 3.7 M'de 220 Hp takılı. Bende Yamaha FX vardı bir dönem 2007 R1 motorlu. Koç adası Pendik Marina arası süre tutardık. O 3.7 tekneyle Koç Adasından Marinaya 5 dakikanın altında varıyordu. Sizinki de böyle bir şeyse olur yani neden olmasın. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

R1 motorlu emektar da bu,

8XE3vk.jpg

zyE1k9.jpg

Karada çalıştırınca bire bir R1'le aynı sese sahip. :)

4 Saniyenin altında 100 KM hıza çıkabiliyor. Tabi şimdi var çok daha iyileri piyasada ama bahsettiğim yıllar için güzel veriler bunlar. P1 için hazırlıyordum, gidemedim yurt dışına o dönem yarım kaldı projede. Vakit bulursam turbo işlemi ardından çok istiyorum P1'e bir sezonda olsa çıkmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar