- Konu Yazar
Önceliklele herkese iyi akşamlar. Sitenize yeni üye oldum ama yaklaşık 4 4,5 yıldır takipteyim.İş güç derken fırsat olmadı ama önümüzdeki 2 ay yatıcağım için hastanede boş durmayayım sıkıldım bişeyler yazayım dedim. Kuryelik yapıyorum yaşım 23 km tecrübe ortalama 100 120 bin(sadece iş). Çok cihaz sürdüm,sahip oldum(gtr250,crf250,gsx-r600 k8,cbf150,daha birçok cihaz...
Gelelim yazma sebebime. 5gün önce küçük bir kaza yaptım hızım cok,Ya 5 ya 10km yan yatırdım cihazı
(crf250). Kötü haber ayak bileğim kırılmış(herşey tam bi bot yok) vida takıcaklar hemde yarın ameliyat..
Motosiklet kötü,şeytan işi, pis demiyorum bu 3.kazam daha önce 2 büyük kaza daha yapmıştım ve tam bir motosiklet aşığıyım. 5gündür sadece acilde yatmaktan psikolojim bozuldu(Dr.Sadi konuk). Ayağı kopan,kalbi duran,ayağından kamyon geçen daha neler neler.
r: Türkiye'de insan hayatı malesef ucuz,hastaneler sıkıntı, doktorlar isyanda, hemşireler isyanda lafım yeni nesile yeni başlamak isteyenlere.. Ölmenin bayılmak olmadığı, hayatın güzel olduğunun farkına varın. Çok uzattım biliyorum ama hayat bu. Bir canımız, bir ailemiz, bir kolumuz bacağımız var dikkat edelim. Herkese şimdiden hayırlı akşamlar, tekerimize taş gelmesin,kaskımız yere değmesin aileler üzülmesin. :king:
:thumleft::cat:
Not:mobilden giriyorum imlada sıkıntı varsa affola
Gelelim yazma sebebime. 5gün önce küçük bir kaza yaptım hızım cok,Ya 5 ya 10km yan yatırdım cihazı
:thumleft::cat:
Not:mobilden giriyorum imlada sıkıntı varsa affola