Değer mi La Bi Kız İçin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kızı bedava verseler almam.

....................................................................................hatta üste para verseler gene almam.

erkeklerin kadınlardan neden 8 yıl daha erken öldüklerini anlatması açısından gayet anlamlı bi film.

.....................................eskiden kızı zapt edemem diye hep oğlum olsun isterdim.

ama kendi yaşadıklarıma bakıyorum da, erkeklik resmen amelelik.çocuğumun kesinlikle erkek olmasını istemiyorum .bu dünya bir erkek için fazla zor. yazık çocuğa .................kız olsun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
o kız hoşsa ben de saudi arabistan kralı fahd bin abdülazizim..

evet hoş :)

bu arada tanıştığıma memnun oldum sayın fahd bin abdülazizim :wiinkk:

:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zevkler ve renkler tartışılmaz.mesela ben kenan kalava yakışıklı desem sen yok o tipsiz desen aaa evet ben farkedememişim mi dicem sayın deniz arcak ifadeli arkadaşım.

eh ben de memnun oldum. hoşgeldin sefa geldin ortamımıza.

Son düzenleme:
yok yaff reklam cok salak olmuş ne reklamı olduguna belli degil dikkatte etmedim zati, he hic bole bi kadaın karşıma cıkmadı cıkmışsada pas vermemişimdir :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ona ben de hiç yüz vermem. tipim diyil. fransız tipli mıymıy bişey.pöti bör gibi.(anlamayanlar için "PETİT BEURE") bisküvi markası.hatun dediğin profiteroll gibi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
"iki çıtayı çatmışlar karı diye satmışlar" derdi dedem böyle pöti bör gibi hatunlara.

ona ben de hiç yüz vermem. tipim diyil. fransız tipli mıymıy bişey.pöti bör gibi.(anlamayanlar için "PETİT BEURE") bisküvi markası.hatun dediğin profiteroll gibi olur

Pöti bör(petit beure) gibi hatun ve profiteroll gibi hatun nasıl oluyo bi açıklama alabilir miyim merak ettim de:)

demdi ne biçim resim bu ya ne biçim ifade .. daha iğrencini bulamadın mı yahu bakamıyorum bile .. ne o iğneği sokan madde bağımlısı piskopat resim ya .. rica etsem değiştir ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar