Defne Joy Foster evinde ölü bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber: Defne Joy Foster Öldü.

Giriş: Yazık Oldu :salut:
Gelişme: Müslüman mıydı :silent:
Sonuç: Osmanlı Kötüdür :cherry:

Harika bir konuydu be :) Sağolun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet muhteşem yüzyıl dizisini tartışıp duruyo bugünlerde.Konu ordan oraya atladı.İki konu birleşmiş oldu işte.Osmanlı iyi miydi kötü müydü o da çıktı aradan.İnanmak isteyen istediğine inanacak zaten.Şimdi muhteşem yüzyıl deyince konu hareme gelecek.Padişahlar uçkuruna düşkündü diye konu uzayacak.Bugün bi kanalada sokakta vatandaşlarla ropartaj yapıyolar.Osmanlıda kaç tane padişah vardı diye soruyolar.Genç ve güzel bi bayanın cevabı çok komik geldi : " Valla kaç tane olduğunu bilmiyorum ama çok yakışıklılarmış.Keşke o dönemde yaşasaydım.".E şimdi gelde o haremleri doldurma böyleleriyle.Padişahların suçu ne :cherry:

Konuda öyle atlamalar oldu ki kimin atesit olduğu, kimin islamı nasıl bildigi vs. ortaya çıktı.
Bunlara hiç gerek yoktu, hangi ateistin/gayrimüslimin günü geldiğinde ne yapıp da hangi müslümandan önce çok daha temiz bir şekilde cennete gireceği hiç belli olmaz, ama bazen dayanamıyoruz işte. Ben de katıldım bu gibi tartışmalara. Sonu yok. İnsanlar boşuna kırıyor birbirini.
Ama iyi gitti :) Seviye fena değildi bu sefer.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuda öyle atlamalar oldu ki kimin atesit olduğu, kimin islamı nasıl bildigi vs. ortaya çıktı.
Bunlara hiç gerek yoktu, hangi ateistin/gayrimüslimin günü geldiğinde ne yapıp da hangi müslümandan önce çok daha temiz bir şekilde cennete gireceği hiç belli olmaz, ama bazen dayanamıyoruz işte. Ben de katıldım bu gibi tartışmalara. Sonu yok. İnsanlar boşuna kırıyor birbirini.
Ama iyi gitti :) Seviye fena değildi bu sefer.

Evet..Kimin rengi ne açıkça belli oldu...... Bir dahaki konuda görüşünceye kadar esen kalın..... :p:p:p:p:p

Anladım ki sabır katsayım çook düşmüş. Yazı yazıp sildiğim mesajların sayısını bir söylesem..

Hobaaa .. ne güzel dağılıyorduk yahu, sıcacık yataklarımıza gidiyorduk :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anladım ki sabır katsayım çook düşmüş. Yazı yazıp sildiğim mesajların sayısını bir söylesem..

Aynen.... Nerdeyse 1 sayfa yazdım ama bir çırpıda sildim...... :pr::pr:

neden bu tahammülsüzlük pekii...senin gibi düşünmüyorum senin gibi hissetmiyorum...:wiinkk:

Sen zaten kategori dışısın....
Ama biraz daha şansını zorlarsan hissettiririz.... :queen::queen::queen::queen:

Hisset bizi mete..... :queen::queen::queen:

Hobaaa .. ne güzel dağılıyorduk yahu, sıcacık yataklarımıza gidiyorduk :mrgreen:

Aynen.... Nerdeyse 1 sayfa yazdım ama bir çırpıda sildim...... :pr::pr:

Sen zaten kategori dışısın....
Ama biraz daha şansını zorlarsan hissettiririz.... :queen::queen::queen::queen:

Hisset bizi mete..... :queen::queen::queen:

hayır ortada olan gerçek şu...bu ölen şahıs birilerinin umrunda...birilerinin değil...bütün mevzu bu....çok derine inmeye ne gerek var...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben bir sigara içip geleyim.
Baya tatmin edici bir tartismaydi.
:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
okumak sıkıcı geliyor şimdi. Başlıkta noldu? Özet geçebilir mi birisi :)

Valla özet olarak söylemek gerekirse, ragmetli ile Kanuni Sultan Süleyman arasinda bir iliski oldugu gibi bir sonuç çikiyor yazilanlari okuyunca.
:p

Bu arada Osmanli padisahlari meger bölünerek çogalmiyormus.
Adamlarin cinsel hayati varmis.:p
Fakat biz tarihimize sahip çikarak uusça red ettik bunu.:bounce:

Hamdolsun....

Bir Fatihan varsa oku , yoksa sonsuza dek sus...

Kim olursa ne olursa olsun nerede ne şekilde ölürse ölsün. Bırakın kendi hesbını kendi versin. Birilerinin hesabını verme yada sorma meziyeti olan , önce kendi hesabını doğrultsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar