Defne Joy Foster evinde ölü bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sanki nerede nasil öleceginizi biliyormus gibi konusuyorsunz masallah!!!

Görüntüye bakarak yorum yapma hastaligimiz nüksetti yine!:pr:

Hala aynı kafa.... :pr::pr:

kanka bu zat kimin umrunda allasen söyle...ekranlarda ebeleklik yapmış topluma birşey vermemiş...göçüp gitmiş...ne değerlerimiz var uğruna gerçekten gözyaşı dökülebilecek...Allah rahmet eylesin gitti işte ahirete...ne yapalım yani...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka bu zat kimin umrunda allasen söyle...ekranlarda ebeleklik yapmış topluma birşey vermemiş...göçüp gitmiş...ne değerlerimiz var uğruna gerçekten gözyaşı dökülebilecek...Allah rahmet eylesin gitti işte ahirete...ne yapalım yani...

Ebeleklik göbeleklik..... Hem bu kadar pozitif enerjisi olan , hem de karşısındaki kişiye pozitif enerji veren birisi.... Topluma ne vermesini bekliyordun ki?... Ne bekliyordun?...

Görevi eğlendirmek değilmiydi Vj lik , dj lik ve sunuculuk yaparken....
Sonuna kadar yaptı.... Helal olsun... :cat::cat:

Ben severdim.... Gerçekten severdim....

Sen sevmeyebilirsin.... O da senin görüşün.... Ama o kişi hakkında atıfta bulunurken daha dikkat etmeli.. :cat::cat::cat::cat:

alp çok garagtersizsin aga ....beni çukura itiyon sonra izliyosun...:p

böyle ebelek hususlarda toplumsal hissiyata boğuyorsunuz ya bizi ona yanıyorum...benim hisli halkim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Çok büyük bir toplum kesiminin düşüncelerini özetlemişsin..Çocuk büyüyünce gerçekleri öğrenecek...zor ama çok zor..Hıncal Uluç çok güzel yazmıştı..

Bir insanın dini benim için hiç önemli değil..yaşayış biçimi ve ahlaki değerlere verdiği önem.gerisi teferruat. Allah rahmet eylesin..

Çok büyük bir toplum kesiminin düşüncelerini özetlemişsin..Çocuk büyüyünce gerçekleri öğrenecek...zor ama çok zor..Hıncal Uluç çok güzel yazmıştı..

Bir insanın dini benim için hiç önemli değil..yaşayış biçimi ve ahlaki değerlere verdiği önem.gerisi teferruat. Allah rahmet eylesin..

vay reis selamlar...:rendeer: abi işte bizim toplum böyle ebeleklikleri pek sever...ihtiyac duydukları ebeleklik bu şahsiyetlerde mevcut...

medya ebelek...toplum höbelek...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neyse..Yazmaya deymeyecek...Size hayırlı işler.... Hayatta başarılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben yaz cam kavga çıkacak sadece sukadar diyeerim anlayanlar anlamayanlara
Anlatsın islamiette kadın nin nerde kiminle nerey gidebilir kim haram kim helal Allah günahlarını arersin kabir azabından kurtarsın tabi sunu da ekleyeyim bende sütten çıkmış ak kasık değilim

Ben yaz cam kavga çıkacak sadece sukadar diyeerim anlayanlar anlamayanlara
Anlatsın islamiette kadın nin nerde kiminle nerey gidebilir kim haram kim helal Allah günahlarını arersin kabir azabından kurtarsın tabi sunu da ekleyeyim bende sütten çıkmış ak kasık değilim

agam artık doğruları söyleyenlere sövüyorlar...zaman öyle zaman ki...abukluklar...rezillikler...normal karşılanmaya başlamış...bende buna yanarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aleykümselam METE-HAN..
Doğru söze hacı emmi ne desin,,,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah taksiratını affetsin...

iz'ansız herif...

Burda bile gıybettesin.... Benim hakkımda asılsız dedikodu yapıyorsun.....

Kaldıki ölen kişiyi tanımaz etmezsin... Sağdan soldan duyduklarınla arkasından sallıyorsun.....

Az inancın varsa bunun en büyük günahlardan olduğunu bilmen gerekir.....

;Yoksa halis ağan tastik etti diye güme gitme.... :):):)

Bize büyüklerimiz ölen kişinin arkasından iyilikleriyle anın diye öğütler verirlerdi....

Biz böyle büyüdük.... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlgili ayetin meali şöyledir “Şüphesiz, inananlar, Yahudi olanlar, Hristiyanlar ve Sabiilerden Allah'a ve ahiret gününe inanıp yararlı iş yapanların ecirleri/mükâfatları Rablerinin katındadır. Onlar için artık korku yoktur. Onlar üzülmeyeceklerdir de." (Bakara, 2/62)

Bu ayette, bütün ümmetlerin, milletlerin kurtuluş reçetesi ve asgari müşterekleri olan, Allah’a ve ahirete iman noktasına dikkat çekilmiştir. Buna göre, her hangi bir ümmet, kendi devrinde -kendi peygamberinin öğretileri istikametinde- Allah’a ve ahirete iman edip ona göre bir yaşantıyı sergilemişse onlar kurtulurlar. İster adı Müslüman, ister Yahudi, isterse Hristiyan olsun fark etmez

Bende size hristiyanlarla ve yahudilerle dost olmayın diye ayetler çıkarayım o zaman.Ayrıca kafirlerin(yahudi , hristiyan) nasıl cehennemi boyluyacağını anlatan bir sürü ayet var.Sizin verdiğiniz ayetlerdeki durum müslümanlık dünyaya gelene kadar geçerli.Yani Hz. Muhammedden önceki peygamberlere biat edenler için bu müjde.Şu an müslümanlık bütün dünyaya tebliğ edilmiş bir din olduğundan herkes müslümanlığı kabul etmeli.Tabiki kabul etmeyenlerin kelleri alınacak değil , müslümanlıkta zorlama yoktur ama Hz. Muhammed putperest mekke halkını müslümanlığa çağırdığında biat etmeyenlere nasılki cehennem azabı müjdelendiyse şimdi de kabul etmeyenler için aynı durum sözkonusudur.Kafirlerin cehennemi boylayacağını anlatan bir sürü ayet çıkarabilirim size.Ama buna gerek yok.Şu an bize empoze edilmeye çalışan bu hristiyan , yahudi , müslüman kardeştir fikri aslında hristiyanlar ve yahudiler ezer , müslümanlar ezilir politikasını yürütmek için bir yutturmacadır.Bütün dünyanın kaynaklarını sömüren gözü doymuyan hristiyanların hepimiz din kardeşiyiz aldatmacasıdır.70'li yıllarda verdiği vaazlarda "din elden gidiyo , islamın şeriatın bayrağı yerlerde geziyo , hristiyan kafirler müslümanları bosnada , çeçenistanda , filistinde katlediyo" diye salya sümük ağlayan fethullah gülen 2000'li yıllarda amerikaya sığınarak dinlerin kardeşliği ve diyalog ortamı başlatmış.20-30 sene önce müritlerine hristiyan düşmanlığını empoze eden adam papazlarla öpüşmeye başlamış , yaptığı hristiyanlarla diyalog toplantılarında hristiyan bir erkekle müslüman bir kadını evlendirerek bin yıllık türk-müslüman adet ve geleneklerine aykırı tutumlar sergilemiştir.Siz siz olun hristiyan , müslüman , yahudi dostluğuna inanmayın.Kuran'da hristiyanlarla , kafirlerle dost olmayın diye kesin emirler var.Atalarımızın sesini dinleyin."Gevurdan dost , ayıdan post olmaz."

Bu "defne joy fıstır" ın da ne çok avukatı varmış.1 yaşında bebeği , eşi varken bekar bir erkeğin evinde aşk yaparken geberen biri için bu kadar savunma yapılması çok ilginç.O bekar vatandaşın polise verdiği ifadede evde öpüştükleri konusu geçmektedir.Zaten güvenlik kamerası da sarmaş dolaş yakalanmışlar.Unutmayalım ki Türk milleti olarak en çok gurur duymamız gereken özelliğimiz aile yapımızdır.Bugün ingilterede doğan çocukların yarısından çoğu evlilik dışı yollardan dünyaya gelmektedir.Bir milletin yapı taşı olan aile kavramı medeni dediğimiz insanların topraklarında ayaklar altındadır.Bizim en çok sarılmamız gereken aile bağlarımızdır.Aile yapısı zayıf olan milletler yok olup gitmeye mahkumdur.Aile yapısına aykırı hareket eden herkes de kınanmaya mahkumdur.Hatta bu olay Türkiyede değilde amerikada olsa , meşhur biri evliyken başka birinin evinde yakalansa orda da ortalık ayağa kalkardı.Kimse leydi dayanayı savundu mu?Ama tabi biz kraldan daha çok kralcıyız maşallah.Hepimiz ermeniyiz , hepimiz hrantız , hepimiz defne joy fıstırız biz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allaha şükür biz değiliz..yani ben ve ailem...Ne hırantız,,ne mırantız,,ne fıstır ne kıstır..
Önce Türk üz,,sonra müslümanız,,zaten gerisi tefferruat.Ben TÜRK üm.

1) Ölen kişinin arkasından kötü konuşulmaz.

2) Ölen kişi herkesin öğrenmiş olduğu bir takım yanlışlar yaparak ölmüşse yaptıklarının kötü olduğunu da söylemek gerekir.

3) Forumda salyalar saçan bazı cahil yaratıklardan çok daha iyi bir insan olduğu kesin.

Son düzenleme:
Siz müslümansınız, Türksünüz öyle mi? İslamda ve Türk kültüründe ölenin arkasından dümdüz gitmek, ahlaksız namussuz diye laf etmek var mı? Müslüman geçinip gıybetin alasını yapıyorsunuz, bir ateist olarak ben utanıyorum sizin gibi müslümanlardan! İmanınıza saydıran müslüman bile değil, oturun bir düşünün "ölenin arkasından namussuz demek islama uygun mu" diye! Önce insan olun, Türklüğünüz kusur kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar