Defne Joy Foster evinde ölü bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın üstüne bukadar gitmeyin,hem kötü birşeyde istememiş.Neden bukadar salyalarınız akacak kadar sinirlendiniz anlamış değilim,sizin baktığınız gibi göre bilmek için kafayı çekip klavyenin başına öylemi oturmak lazım yani,veya sizinle aynı dili konuşmak için:silent:

Ortada yarısı boş bir bardak var misali,herkez bakar ve farklı bir yorum katar.Kimisi yarısı boş bir bardak der,kimisi,yarısına kadar içilmiş artık su der,kimiside yarısı dolu bir bardak der.

Önemli olan her görüşe saygı duya bilmektir.

Şimdi gayri müslim konusunda biraz araştırma yapınca içinden en açıklayıcı olan bir bilgiye ulaştım,arzu eden okuya bilir.

http://islamiruh.com/index.php/topic,3041.0

kimsenin salyası sümügü akmadı yorum yazarken.. kimsede kafayı çekip geçmedi bu yazılanlara yorum yaparken..

şimde bende sana sorsam kafayı çekip mi bakıyosun bardagın dolu tarafına, boş tarafına,,yarıdı içilmişe,, alkol konmuşuna,,

hoşuna gidermi? ..

her görüşe saygı duymak lazım diyen siz ... ne kullanıyosunuz bu kafaya ulaşmak için diye saygısızca bi tavurla yazan gene siz...

polemige girmek istemezdim lakin . din ve devlet işlerini konuşmamk lazım derler ya dogru.. burda sabaha kadar konuşulur ve hiçnbir konuda uzlaşılamaz ..

kimsenin salyası sümügü akmadı yorum yazarken.. kimsede kafayı çekip geçmedi bu yazılanlara yorum yaparken..

şimde bende sana sorsam kafayı çekip mi bakıyosun bardagın dolu tarafına, boş tarafına,,yarıdı içilmişe,, alkol konmuşuna,,

hoşuna gidermi? ..

her görüşe saygı duymak lazım diyen siz ... ne kullanıyosunuz bu kafaya ulaşmak için diye saygısızca bi tavurla yazan gene siz...

polemige girmek istemezdim lakin . din ve devlet işlerini konuşmamk lazım derler ya dogru.. burda sabaha kadar konuşulur ve hiçnbir konuda uzlaşılamaz ..

Haklısın...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birisi bana uzay biliminden bahsetse,konuya vakıf olmadığım için onunla nekonuşa bilirim nede söylediklerinden birşey anlayabilirim.

Oyüzden sen benim söylediklerimden birşey anlıyamazsın,keza zaten anlıyamamışsın,hem anlamanı beklemiyorum çünki sanada saygı duyorum arkadaş...

Zaten anlamak için çaba sarfetmeye deymez bu konu.... Hiç anlatmaya çalışma....

En başından beri anlatmayın diye söylüyoruz ama anlıyan kim?... :silent:

Ya başsağlığı dileyin ya Allahtan rahmet....
Bu kadar basit...
Umarım anlayabilmişsinizdir...
Ya da ben anlatabilmişimdir... :cat::cat:

Eğer anlayabilseydin sana o bardak hakkında neler anlatırdım.....
Ama ne yeri ne zamanı.....
Başka sefere... :bounce::wiinkk:

Umarım gayri müslim olarak hayatını kaybetmemiştir!?!?

belki inandığı dinde dindar bir şekilde öldü...müslim yada gayrimüslim oluşunu sorgulamak bile deli ediyor beni.alelade terbiyesizlik ve fütursuzluktur bu.ama kardeşimize de saygı duyuyorum.liseli ergen psikolojisi ile çevreden duyduğu sözlerin etkisinde kalarak yaptı bu yorumu.
neyse inandığı dine göre iyi insanlara ne layıksa o şekilde yaşasın diğer tarafta...

Arkadaşın üstüne bukadar gitmeyin,hem kötü birşeyde istememiş.Neden bukadar salyalarınız akacak kadar sinirlendiniz anlamış değilim,sizin baktığınız gibi göre bilmek için kafayı çekip klavyenin başına öylemi oturmak lazım yani,veya sizinle aynı dili konuşmak için:silent:

Ortada yarısı boş bir bardak var misali,herkez bakar ve farklı bir yorum katar.Kimisi yarısı boş bir bardak der,kimisi,yarısına kadar içilmiş artık su der,kimiside yarısı dolu bir bardak der.

Önemli olan her görüşe saygı duya bilmektir.

Şimdi gayri müslim konusunda biraz araştırma yapınca içinden en açıklayıcı olan bir bilgiye ulaştım,arzu eden okuya bilir.

http://islamiruh.com/index.php/topic,3041.0

Alkol maalesef bakış açısını değiştirmez.

Görüşe saygı kisvesi altında yazılan görüşleri aşağaladığınız gerçeğini değiştirmediği gibi.

'Bizim' (biz kimsek?) bakış açımız için diğelim ki alkol lazım da sizin ki için ne lazım bilemiyorum.

Umarım Defne hanım huzurlu bir şekilde vefat etmiştir.

genç yaşta ölümüne çok üzüldüm. yaşıtım olmasından dolayı da biraz ürkmedim değil.. çok yazık olmuş, arkada bıraktıklarına sabır dilerim.

arkadaşlar burada motosiklet hobisiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyoruz ortak paydamız sadece bu hobi. doğal olarak aramızda birçok dine/inanca mensup arkadaşımız bulunabilir. bu sebeple "umarım gayrimüslim olarak ölmemiştir" diye herkes düşünebilir, ve bunu düşünen kimse aslında kendince merhumun cennete gitmesini istemiştir bunu söylerken muhtemelen, yine de burada bu düşünceyi alenen paylaşmak biraz yersiz olmuş.

Umarım gayri müslim olarak hayatını kaybetmemiştir!?!?

Öldükten sonra ne olacağını bilemezsin.
Benim görmediğim gezmediğim yer yok gibidir. Sadece müslüman bir ülkede doğmuş olman veya müslüman bir kültürde yetişmiş olman senin öldükten sonra düşündüğün şeyleri yaşayacağın anlamına gelmez.

* öldükten sonra hiçbirşey olmayabilir yok olabilirsin
* öldükten sonra Zeus asası ile ölenleri sıraya dizebilir .
* Belki de hinduizm öldükten sonra sonsuza kadar tekrar doğacaksın.
* belki de Güneş Tanrısı Ra ya gideceksin
* ya da İsa gelecek . ben sizi uyarmıştım bana ve babama inanmadınız diyecek

Sadece sen müslümansın diye müslüman olmayanlar hakkında fikir yürütmek dilekte bulunmak tabiki demokratik hakkındır.
Lakin bu bu yorumun sahibinin hayat görüşünün sığlığı gerçeğini değiştirmez.

Şunu da unutma sen müslümansın ama hristiyanların sayısı müslümanlardan fazladır. hepsi aptal yanacak sen cennete mi gideceksin ?
hristiyanlık sonra islamdan sonra 3. en yaygın din hinduizm . 1 milyara yakın hindu var .

Bilin okuyun öğrenin yargılayın . zihninizi nirvanaya ulaştırın. kendinizi aşın . toplumdan istediğim sadece bu ama ne yazık ki IQ seviyeleri belli kapasite belli.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah rahmet eylesin, çocuğuna sağlık sıhhat versin.

[not]Şüphesiz, inananlar (Müslümanlar) ile, Yahudiler, hıristiyanlar ve Sâbiîlerden (her bir grubun kendi şeriatında) "Allah'a ve ahiret gününe inanan ve salih ameller işleyenler için Rableri katında mükafat vardır; onlar korkuya uğramayacaklar, mahzun da olmayacaklardır" [bakara 62][/not]

Defne Joy Foster'a rahmet, bu konuya saçma sapan yorum yazan eksik akıllı, kör vicdanlılara azıcık insanlık nasip eylesin.

Öyle sinirlendim ki yorum yazan klavye mahlukat-ul'dandik'lerini okudukça.... Yobazlığın, örümcek beyinliğin bu kadarı! Bir de yobazlıklarını, geri kafalılıklarını kabul etmez, herkese havlar, üstüne ölenin arkasından laf ederler.

Forum kuralları dışına çıkmadan, kendimi kaybetmeden bu kadar sertleşebiliyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni

[not]Şüphesiz, inananlar (Müslümanlar) ile, Yahudiler, hıristiyanlar ve Sâbiîlerden (her bir grubun kendi şeriatında) "Allah'a ve ahiret gününe inanan ve salih ameller işleyenler için Rableri katında mükafat vardır; onlar korkuya uğramayacaklar, mahzun da olmayacaklardır" [bakara 62][/not]

Bazen çok sempatik geliyorsun bana,bilmem neden!!:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kere kendi adıma şunu söylemeliyim her fikre saygım yok benim. Adamın söylediği şeye bak haaşaa sen Allah mısın? Kimsin sen? İnanan bir insan bu şekilde konuşuyorsa ben ataist olanların canını yiyeyim. Rahmet diler geçersin sana ne sana ne? Sonra da sinirleniyosunuz farklı fikirlere saygı duymuyosunuz evet duymuyorum bu fikrin neresine ne duyacağım. Ya bu dünya bu ülke nereye gidiyor bu insanların beyinlerine akıllarına ne oldu anlamıyorum ...Hitab şekline bakınız salyalar sümükler ayıp yaa.. Kendi adıma şu düştüğümüz durumdan utanıyorum artık. Her konuyu dine müslümanlığa çekmekten vazgeçin. Parayla imanın kimde olduğu hiçbir zaman belli olmaz. Bunu unutmayın. Hiç kimse bir diğerinin aklından yüreğinden ne geçer bilemez.
Defne Joy'a gelince daha önce de yazmıştım ama Allah günahlarını affetsin gerçekten üzüldüm sebebi ne olursa olsun o bir insandı minicik bebeği vardı şu kainatta bizim gibi bir kül tanesiydi uçtu gitti işte..

İlgili ayetin meali şöyledir “Şüphesiz, inananlar, Yahudi olanlar, Hristiyanlar ve Sabiilerden Allah'a ve ahiret gününe inanıp yararlı iş yapanların ecirleri/mükâfatları Rablerinin katındadır. Onlar için artık korku yoktur. Onlar üzülmeyeceklerdir de." (Bakara, 2/62)

Bu ayette, bütün ümmetlerin, milletlerin kurtuluş reçetesi ve asgari müşterekleri olan, Allah’a ve ahirete iman noktasına dikkat çekilmiştir. Buna göre, her hangi bir ümmet, kendi devrinde -kendi peygamberinin öğretileri istikametinde- Allah’a ve ahirete iman edip ona göre bir yaşantıyı sergilemişse onlar kurtulurlar. İster adı Müslüman, ister Yahudi, isterse Hristiyan olsun fark etmez

bu gral tv bizim lise zamanlarına felan denk geldiydi,
o yüzden bu vj hatunların hayatımızı üzerinde enteresan tezahürleri vardır.

Defne de kıpır kıpır, hayat dolu bir insandı.
üzüldüm,
geride bir çocuk bıraktı.

özel hayatı da bizi pek enterese etmez.

ulemayı tekrar görmek de beni mutlu etti.

Hani hep derler ya, her olum erkendir, olum ona hic yakismadi. Bana biri sorsa olume en uzak kimdir diye. Herhalde sayacagim ilk bir kac kisiden olurdu. Daha 2 gun once facebooktan surekli friend suggestion geliyordu Defne Joy Foster Solmaz , 3 ortak arkadas diye. Ortak arkadaslarimiz varmis Izmir den tanismak kismet olmadi diye de konusuyordum. Herkesin hayattan uzaklastigi , yasam enerjisini gunden gune kaybettigi guzel ulkemde , bu kiz hayat saciyordu hepimize. Kulturumuzun bize yillardan getirdigi bir soz vardir. Olunun arkasindan konusulmaz. Hangi dinden olursa olsun, isikla icinde yatsin.

ben gidene bakmam ardında bıraktıklarına bakarım...bu evlad annesini nasıl hatırlayacak ona bakarım...annesiz geçirdiği onun kokusuyla uyuyamadığı yıllara bakarım...

bir yavrucağızı bu zalim dünyada yapayalnız bıraktı ve afbuyrun hede hödö yoluna gitti...

Yazık, bir yandan üzülüp bir yandan seviniyorum.Başlığa ilk açıldığında bir kez girdim ve tekrardan girip moralimi bozmak istemedim fakat şu an girdiğimde ve önceki yorumları okuduğumda cidden üzüldüm.Basitliğin ve sığlığın en bariz örnekleri varmış forumda.Bir yandan da sevindim derken forumda en azından benzer görüşü paylaştığım insanların olmasına sevindim.İşte cehaletin en güncel sonuçlarından biri bu yorumlar...

Çok üzüldüm kendisine.Neşeli bir insandı.Ölüm şekli, nerede öldüğü, ne olarak öldüğü ile ilgilenmemekle birlikte ölenin bir insan olduğunu ve buna üzülmem gerektiğini düşünüyorum...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben gidene bakmam ardında bıraktıklarına bakarım...bu evlad annesini nasıl hatırlayacak ona bakarım...annesiz geçirdiği onun kokusuyla uyuyamadığı yıllara bakarım...

bir yavrucağızı bu zalim dünyada yapayalnız bıraktı ve afbuyrun hede hödö yoluna gitti...

Al işte..En basit kafalılar türüne en canlı örnek..... :):):)

Bre zındık... Yazık sana.... Biz seni dar görüşlü bilmezüdük... Hala aynı yere takılıp kalmışşın.:pr::pr:

Kimin ne yaşadığı kendini ilgilendirir.... Önemli olan ardından üzülen kişiler bırakabilmesi.... Çoluğu çocuğu için üzülen değil.... Kendisi için üzülen.... :cat::cat:

Yoksa çoluğa çocuğa herkes üzülür herkes acır....

Değil defne hiç bir anne bu yaştaki çocuğunu istiyerek yalnız bırakıp ölmek istemez.... Kadın nerden bilsin öleceğini?....

SAçma saçma yorumlar yapmayın... :pr::pr:

Bu kadar deşildiğine göre özel hayatı, bayağı bir meraklısı varmış bu tarz yaşantının.... Eeee madem meraklısı var bu çirkeflik neden?... Ulaşamadık bari bok atalım mantığı mı?... :pr::pr:

neye ulaşamayacağız aga sende bi alemsin...

evladına yanarım...uçmuş atlamış zıplamış kanında yüksek alkolle ölmüş gitmiş beni alakadar etmez...doğurduğu yavruya yanarım diyorum bana gider yapıyon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar