Defne Joy Foster evinde ölü bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimde tam olmuş " sürprizzz ben öldümm" der gibi.

Allah günahlarını affetsin. Geride kalanlara sabır versin.
Şaşılacak birşey yok aslında. Cem yılmazın dediği gibi "ben bile ölücem lan" tabiki sende ! sen sen burayı okuyan kusura bakma ama maalesef acı haber vermek istemezdim. :)
Hayat kederlenmeye değmeyecek kadar kısa dır bazen , çoğu zaman , hatta hep..

Uzadı ama son birşey. En sevdiğim sözlerden biridir.
"Ömür uzamaz , yaşlılık uzar" onun için hayatın tadını çıkarmak lazım (b..kunu değil tabiki, aradaki farkı ayırmak gerek)

kendi evinde değil arkadaşının evinde vefat etmiş,allah rahmet eylesin,çocuğuda vardı annesizliği tadacak allah tüm yakınlarına sabır versin.

İzmir' de ablamın liseden arkadaşıydı. O zamandan beri hasta olduğunu biliyorduk.
Allah rahmet eylesin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sevimli bir kizcagizdi.
Bazen denk gelir, unlulerin hayatini didikledigi bir programi vardi izlerdim.
Yillar önceydi, adini bile hatirlamiyorum.
Nur içinde yatsin.

Umarım gayri müslim olarak hayatını kaybetmemiştir!?!?

Allah sana akil fikir versin kardesim.
Yani forum kurallarina uyabilmek için ancak yukaridaki cümleyi yazabildim.
Içimden geçenleri bir söylesem....:jocolor:

Cümlede gariplik yok, art niyet yok vs vs.... Ait olduğumuz yere gittiği için, mevzu yeni başlayacak kendimi bir an yerine koydum ve tedirgin oldum, hepsi bu. Uzatmanında alemi yok.

Coq istediğini özelden yazabilirsin. Nereden gelip, nereye gittiğimi bildiğim ve inandığım için bu konuda aklım başımda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cümlede gariplik yok, art niyet yok vs vs.... Ait olduğumuz yere gittiği için, mevzu yeni başlayacak kendimi bir an yerine koydum ve tedirgin oldum, hepsi bu. Uzatmanında alemi yok.

Coq istediğini özelden yazabilirsin. Nereden gelip, nereye gittiğimi bildiğim ve inandığım için bu konuda aklım başımda.

Kendini bir an yerine koyduysan bırak kendinde kalsın......
Forum ortamında paylaşmana gerek yok....

Herkesin inancı kendine.... Herkesin aklı başında...

yaw biri bana anlatabilirmi.. gayri müslim olarak ölen bir insana neden bu şekilde söylenir ?bilen varsa soylesin . bilmedigimden soruyorum ..

Arkadaşın üstüne bukadar gitmeyin,hem kötü birşeyde istememiş.Neden bukadar salyalarınız akacak kadar sinirlendiniz anlamış değilim,sizin baktığınız gibi göre bilmek için kafayı çekip klavyenin başına öylemi oturmak lazım yani,veya sizinle aynı dili konuşmak için:silent:

Ortada yarısı boş bir bardak var misali,herkez bakar ve farklı bir yorum katar.Kimisi yarısı boş bir bardak der,kimisi,yarısına kadar içilmiş artık su der,kimiside yarısı dolu bir bardak der.

Önemli olan her görüşe saygı duya bilmektir.

Şimdi gayri müslim konusunda biraz araştırma yapınca içinden en açıklayıcı olan bir bilgiye ulaştım,arzu eden okuya bilir.

http://islamiruh.com/index.php/topic,3041.0

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşın üstüne bukadar gitmeyin,hem kötü birşeyde istememiş.Neden bukadar salyalarınız akacak kadar sinirlendiniz anlamış değilim,sizin baktığınız gibi göre bilmek için kafayı çekip klavyenin başına öylemi oturmak lazım yani,veya sizinle aynı dili konuşmak için:silent:

Ortada yarısı boş bir bardak var misali,herkez bakar ve farklı bir yorum katar.Kimisi yarısı boş bir bardak der,kimisi,yarısına kadar içilmiş artık su der,kimiside yarısı dolu bir bardak der.

Şimdi gayri müslim konusunda biraz araştırma yapınca içinden en açıklayıcı olan bir bilgiye ulaştım,arzu eden okuya bilir.

Köpekmiyiz biz?
Salyalarimiz filan akiyor!
Bu nasil bir zihniyet?
Bu mu yani her görüse saygi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ne diyorsun sen arkadaş?.... Ne kafa çekmesi?...

Ortada duran bardak ya doludur ya boştur... başka yorum yapamassın... İçindeki sudur veya koladır... Neticede ya doludur ya boştur....

Herkesin görüşü kendine.... Varsa dolu ya da boş halindeki bardağa yorum yaparsın ya da susarsın.... İçindeki şey sahibini bağlar....

Arkadaş üzüntüsünü dile getirmiş başlığı açmış.... Ne alaka müslüm-gayri müslüm?...

Müslüm olsa bize ne, gayri olsa bize ne..... Burda yazmanın manası ne... :wiinkk::bounce:

Ne diyorsun sen arkadaş?.... Ne kafa çekmesi?...

Ortada duran bardak ya doludur ya boştur... başka yorum yapamassın... İçindeki sudur veya koladır... Neticede ya doludur ya boştur....

Herkesin görüşü kendine.... Varsa dolu ya da boş halindeki bardağa yorum yaparsın ya da susarsın.... İçindeki şey sahibini bağlar....

Arkadaş üzüntüsünü dile getirmiş başlığı açmış.... Ne alaka müslüm-gayri müslüm?...

Müslüm olsa bize ne, gayri olsa bize ne..... Burda yazmanın manası ne... :wiinkk::bounce:

Birisi bana uzay biliminden bahsetse,konuya vakıf olmadığım için onunla nekonuşa bilirim nede söylediklerinden birşey anlayabilirim.

Oyüzden sen benim söylediklerimden birşey anlıyamazsın,keza zaten anlıyamamışsın,hem anlamanı beklemiyorum çünki sanada saygı duyorum arkadaş...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben öyle birşey söylemedim.Hem salya sadece köpekte olmazki.Ağzı olan her YARATIĞIN salyası vardır.:wiinkk:

Köpek mi olalim YARATIK mi?
Benim hiç salyam olmadi.
YARATIK da degilim.

Herhalde ben seni yanlis anladim.
Ölünce sen garanti cennete gideceksin ya!
O yüzden hassas da bir ruha sahip oldugun için diger arkadas gibi Defne ile cennette bulusamayacaginiz için üzüldün tabi.
Anladim ben sizi.
Maykil Ceksin topiginde de rastlamistim ordan tanidim.:bounce:

Köpek mi olalim YARATIK mi?
Benim hiç salyam olmadi.
YARATIK da degilim.

Herhalde ben seni yanlis anladim.
Ölünce sen garanti cennete gideceksin ya!
O yüzden hassas da bir ruha sahip oldugun için diger arkadas gibi Defne ile cennette bulusamayacaginiz için üzüldün tabi.
Anladim ben sizi.
Maykil Ceksin topiginde de rastlamistim ordan tanidim.:bounce:

O dediğin asma kabağı,bu mevsimde yetişmez.

Bende inanamadım öldüğüne Allah rahmet eylesin
7 aylık bir bebeğide vardı sanırım en çok ona üzüldüm

ayrıca inancı sizi ilgilendirmez heleki burada dile getirmek ayıptır herkez dinini kendi içinde yaşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar