deer 152 almayi dusunuyorum..

merhaba dostum ben 5 aydır deer-152 kullanıyorum motorun mekanik yapısı gerçekten çok güzel frenleri.su sogutmalı motoru sorun çıkarmadı bu güne kadar amortisörler sert bunu sen degil arkada oturan kişi gayet iyi hissediyor rahatsız edici...hızlanma konusunda 120 km hıza benim motorum hiç zorlanmadan ulaşıyor..dijital ekran fonksiyonları keyif verici yanlış ben ilk aldıgım bir ay içerisinde km teli arızalandı garantiden degiştirdiler servis ve parça sıkıntısı yok ..yani en azından ben yaşamadım...ben memnunum kısacası otomatik bir scooter aldıgını unutma yani 150 160 km hız o motora çok yokuş tırmanışları gayet iyi .v.s. v.s hakkında hayırlı olan ne ise onu alırsın inşallah

merhaba arkadaşlar..
ben yaklaşık 1 yıldır deer-152 kullanıyorum motorumu ilk aldıgımda sizinde ifade ettiginiz gibi amörtisörleri çok berbat rahatsız edici idi..servislere olan sikayetim üzerine motorun zamanla oturacagı amörtisörlerin açılacagı felan birsürü yalandan seyler söylendi...kısa bir süre sonrada digital olan km saati arızalandı..2-3 kere degişti fakat bir sonuç alamadım (bu arada hep aynı servise gidiyordum bakım için)ama daha sonra kuralkan firmasıyla temasa geçtim www.kanuni.com.tr adresinden iletişim kısmına girerseniz burda bulabilirsiniz..motorumu fabrikaya aldılar ve inanınmotora yönelik gerek amörtisörleri gerek hız yada gaz yememe gibi sorunları tamamen ortadan kalktı yamaha yada honda 125 lerden bence çok daha iyi sadece servis problemi var bence bu benim fikrim ve motorumdan çok memnunum..saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deer152 alma cbr125 al honda hem aynı fiyat hem vitesli bende var memnun değilim hatta gittim bi
scooter daha aldım kanuni hayatta almam bi daha tavsiyede etmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar