Dede'm de Motorcuydu Diyenler !

Benim dedemin eşek arabası vardı,
Babamın da arabası yoktu
ben iyi bir mesafe katettim,torunumun jet almasını umyorum.
:)

Orantılarsak...; Evet... Oğlunuz Abramoviçin yatını alıyor, torununuz da İbrahim Tatlısesin sesten hızlı jetini...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bizim ailede motorcular vardi ama resimleri istanbuldaki evde kesin vardir.

Dedemin motorla filan alakasi yoktu ama bana anlatilan babamin bir kuzeninin tren raylarindan gecerken motorunu raya kistirmasi hikayesi idi.

Ayni kisiye dogum gununde babasi sanirim 60 lar olsa gerek Ducati motor hediye almis. Babam ilk benim motoru gordugunde ne bunun markasi diyecegine "Ducatiyi biliyorum gencken bizim kuzende vardi demesi ilginc olmustu" Ailede bir ducati hastaligi var demekki:)

Buda benim Rahmetli dedem, bu motorla kaza yapıp hayata gözlerini yummuştu :(... Babam o yüzden hiç sıcak bakmadı ve hala da bakmıyor motora binmeme. Üstüne üstlük dedemle aynı adı taşıyınca iş iyice dramatik bir hal alıyor. Motorun üzerinden hiç kalkmayan ufaklıkta ben..

Plakasını falan bilsem araştırıcam nerede olduğunu bulmaya çalışıcam ama hiç bir bilgim yok motor hakkında :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

benim dedem de de bi R26 vardı sattı bi akrabaya,, fakat fotoğraf makinası yokmus bi belgeleyemedik

Güzel başlık olmuş tebrik ediyorum. Dedemin fotoğraflarını bulursam yayınlarım burada.

:salut: bak duygulandırdınız beni
ne motosikleti ne hali benim 7 göbekten dedem imam mış
cumhuriyet ilan edilip ishakpaşa sarayı lavedilince benim dede de lokanta açmış
rahmetliyi hiç görmedim resimleride yok
ama babam tam bir outdoor sporcusudur
hertürlü kayağından tutun kaya tırmanıcılığına kadar
10225_127880884510_735144510_2276044_1014421_n.jpg

n735144510_891540_284.jpg

göbeğinden belli olmuyo ama 63 yaşında:)
canım benim ya

bizim sülalede hiç kimsede yok motosiklet kullanan sanırım yada ben bilmiyorum

Hahahahahhahahahahaha. Bu guzelmis

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

Dedem 88 yasinda fotograf maalesef bulamadi hatirlamiyormus yerini Ama 6.5. Beygir triumph u varmis at gibi sahlanir diye anlatir suanda 2 amcamda babamda motorcu bendaha artci olsamda umarim yakinda alacam ehliyetle motoru :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnm dedem paşaydı..
bana ninem motorcuydu diyecekler:D oyyy hiç yakışmıyooooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar