decathlon dan abus kilit aldım 69.90 a

Arkadaşlar bugun decathlon da gezerken abusun bu fotoğraflarda gordugunuz kilidini aldım fiyatı 69.90 oldugu ıcın,
kısa bir kilit tabikide motoru buna emanet etmiycem ama yanımda bulunsun diye aldım tavsiye ederim :thumleft::thumleft:
vZkzPp.jpg

1N1PEG.jpg

LQkPDb.jpg

rEWL11.jpg

Boyu kaç santim ve istanbuldaki hangi mağzasından aldınız ?

Bu kilitten 2 tane Hamburgtan almıştık. Moral bozmak gibi olmasın ancak satıcı bize bisiklet kilidi olarak sattı bunu, motosiklet kullanıcıları için vermiyoruz demişti. Hoş ben hala motorumda iki tane kullanıyorum ancak durum bu :)

cantada taşımak için ideal gibi. hiç kilitsiz bırakmaktansa en azından bu olsun

tchibodan benzeri bir şey almıştım maksat görüntü olsun,
abus granite ve kaskoya güvenim var.

çok güvenmeyin ama eksik de olmasın 70 lira büyük para değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dekatlon açılsada bende alsam

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

ben adi bir kilit aldım lanet olasıca kitlendi açılmıyor :( ucuz kilitlerin hepsi aynı en azından öyle olmaz 2 tane aldım çünkü para var

Motosikleti
Dominar 250
Şu anki kullandığım ne olduğu belirsiz saçmasapan kilitten daha iyi olacağına kesin gözüyle baktığım için bir adet bende sipariş verdim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bundan 7-8 yıl önce kardeşimin Hyosung 250cc motosikleti evin önünden çalındığında kilitler kesilmemişti. Sanki anahtarla açılmış gibi kilitleri açmış çalmış motoru, hem de gündüz vakti. Kesilmeyen kilit yanında anahtar kısmı da sağlam kilit lazım. Ne önerirsiniz?
Bir iki ay içinde Yamaha Xmax250 almayı düşünüyorum, evin önünde elektrik direğine kilitleyeceğim akşamları. En büyük korkum çalınması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar