Debriyajın tepmesi

olmaz olur mu ya debriyaj Giderken vites değiştiriyorsun bisiklet mi bu debriyajsız değişsin.Çatırtıdan ortalık kopar olmasa .6 000 7 000 devirle dönen parçalar birbirine bitişip ayrılıyor sence bir cart sesi bile olmaması mantıklı mı debriyajsız?

Osmaniyelinin dediği gibi ayağını az basıp saldığında onu kalkar .El debriyajı kadar hassas olmasa da alışana hassas bir debriyaj var bunlarda. Hatta balata bitince 1-2 atarken devirden saçma bir ses oluştuğu için cok belli ediyor tıpkı diğer motorlar gibi.

Haklısın Ceyhun. Elbette, olmadan olmaz. Biraz nükte olsun şeklinde yazdım.

Tüm dostların tekeri düz bassın. :)

Arkadaşlar;

Belli ki excalibur90 nickli kardeşimiz motor konusunda yeni veya yeni olmasa bile siz abilerinin tecrübesine güveniyor ve samimiyetinize sığınarak derdini sizlerle paylaşıyor ilk önce. Kardeşimizi tüm forumun önünde küçük düşürmektense yardımcı olmanız, yardımcı olacak bilgiye sahip değilseniz de sessiz kalmanız daha güzel olmaz mı ?

Saygılarımla
Özgür

ilk önce cupta debriyaj olmaz diyen bilgisi bu konuda yarım arkadaşları kınıyorum:)cuplarda debriyaj vardır ama elden değil ayak mekanizmasından ayırmalıdır sağ kapakta genelde debriyaj ayar somunu vardır buradan kavrama ayarı yapılır ..

Arkadaşlar;

Belli ki excalibur90 nickli kardeşimiz motor konusunda yeni veya yeni olmasa bile siz abilerinin tecrübesine güveniyor ve samimiyetinize sığınarak derdini sizlerle paylaşıyor ilk önce. Kardeşimizi tüm forumun önünde küçük düşürmektense yardımcı olmanız, yardımcı olacak bilgiye sahip değilseniz de sessiz kalmanız daha güzel olmaz mı ?

Saygılarımla
Özgür

ben de sana bir tavsiye vereyim o zaman farklı düşüneceksin
excalibur arkadaşımızın profilinden açtığı konu başlıklarına bak bir de mesajlarını oku ve bir daha yaz düşünlerini

küçük düşürme yok iğneleme var. kendisi rahatsız olmuyor zaten iğneledim daha önce alınacağını düşünsem yada bana kötü şeyler diyeceğini düşünsem excaliburun yazmam

sadece anlatıyorum yanlış anlama:)

Son düzenleme:
excalibur arkadaşımızın profilinden açtığı konu başlıklarına bak bir de mesajlarını oku ve bir daha yaz düşünlerini

küçük düşürme yok iğneleme var. kendisi rahatsız olmuyor zaten iğneledim daha önce alınacağını düşünsem yada bana kötü şeyler diyeceğini düşünsem excaliburun yazmam

sadece anlatıyorum yanlış anlama:)

Katılıyorum :cat:

Keşke o kadar vaktim olsa sevgili Osmaniyeli kardeşim :)
Fikrim/bilgim yoksa susup dinlemeyi tercih ederim.

Saygılar
Özgür

Keşke o kadar vaktim olsa sevgili Osmaniyeli kardeşim :)
Fikrim/bilgim yoksa susup dinlemeyi tercih ederim.

Saygılar
Özgür

Pandermos bende seni kınıyorum, Siteyi düzenli takip eder, iş yerimde çalışırken dahi molalarda yorumları okurum. excalibur90 'ın yazdığı mesajlara gir bak , fikir edin sonra bu üstde yazdıklarını yaz diyeceğim, aman yanlış anlama. Bu forumda isimlerini bilmesemde pekçok üyeyi, yazdıklarını, sorunlarını, motorlarını dahi bilirim. Dolayısıyla takip ediyorum, birşeyler biliyorum (motor bilgisinden bahsetmiyorum), excalibur90' ın açtığı ve "benim başıma bukadar sorun gelseydi kesin bu motoru atardım" diyeceğin konular var. osmaniyeli ve ergün1968 adlı arkadaşlarım ve bende bu konudaya dikkat çekmek istedik.

Saygılar.

Pandermos bende seni kınıyorum, Siteyi düzenli takip eder, iş yerimde çalışırken dahi molalarda yorumları okurum. excalibur90 'ın yazdığı mesajlara gir bak , fikir edin sonra bu üstde yazdıklarını yaz diyeceğim, aman yanlış anlama. Bu forumda isimlerini bilmesemde pekçok üyeyi, yazdıklarını, sorunlarını, motorlarını dahi bilirim. Dolayısıyla takip ediyorum, birşeyler biliyorum (motor bilgisinden bahsetmiyorum), excalibur90' ın açtığı ve "benim başıma bukadar sorun gelseydi kesin bu motoru atardım" diyeceğin konular var. osmaniyeli ve ergün1968 adlı arkadaşlarım ve bende bu konudaya dikkat çekmek istedik.

Saygılar.

Saygılar Whitehair.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar