Debriyajın çok erken kavraması.

Merhabalar.

Motorumun debriyajı çok erken kavrıyor. Neredeyse debriyajı salmaya başladığımız gibi kavramaya başlıyor.
Debriyaj sonuna kadar çekikken tam ayırmıyor. Hala hafif gitmek istiyor motor.
Acaba bunun bahsettiğim gibi kavrama noktasının çok yakın olmasıyla alakası olabilirmi ?
Onu ortaya aldırsam ustayla 2 dakikada sorun düzelir mi ?

Debriyaj bitik desem , değil . Öyle devirin ani yükselip hızın artmaması gibi birşey yok. Ama dediğim gibi tam ayırmıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim...

manetin ordan ayarlanıyor hocam , eğer ki ordan kurtarmıyora telin şanzıman tarafında bağlandığı yerden de ayar yapılıyor, DL 650 nasıl bilmiyorum ama bi servise veya ustaya götürsen 5 dk lık bir iş

muhtemelen tel tam cekmiyor, biraz daha gerilmesi lazım, hidrolik ise onun da ayarlanması lazım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
manetin ordaki vidayı açman lazım, açtıkça debriyaj yukarda kavrayacaktır kendin ayarlarsın onu, eğer eskiden böyle değilse telde kopma gibi bir durum olabilir benim debriyajımda kopmadan 1 hafta önce erken kavramaya başlamıştı..

manetin ordaki vidayı açman lazım, açtıkça debriyaj yukarda kavrayacaktır kendin ayarlarsın onu, eğer eskiden böyle değilse telde kopma gibi bir durum olabilir benim debriyajımda kopmadan 1 hafta önce erken kavramaya başlamıştı..

Yok aldığımden beri böyle , yarın o vidaya bakıyım ozaman.

blok kısmına bak gevsemıs olabılır , yoksa yukardan ayarla yada bır ustaya götür 2 dk da yapar . Geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar