debriyaja bastıgımda gelen garip ses

Merhaba arkadaslar. Motorumdan degisik sesler gelmeye basladi ve bu beni.korkutuyor gonul rahatligiyla binemiyorum moturuma. Motor vitesdeyken debriyaja bastigimda şıkırtılı bir ses geliyor. Daha dogrusu surtunme sesi gibi tuhaf bir ses geliyor ve bazen 1. Vitesde kalkerken debriyaj kaciriyor sorun.neden.kaynaklaniyor olabilir. Ve bursa civarinda varsa bildiginiz kaliteli.bir uata.tavsiye.edebilirmisiniz. motorum honda shadow 750 ace 98 model

Merhaba arkadaslar. Motorumdan degisik sesler gelmeye basladi ve bu beni.korkutuyor gonul rahatligiyla binemiyorum moturuma. Motor vitesdeyken debriyaja bastigimda şıkırtılı bir ses geliyor. Daha dogrusu surtunme sesi gibi tuhaf bir ses geliyor ve bazen 1. Vitesde kalkerken debriyaj kaciriyor sorun.neden.kaynaklaniyor olabilir. Ve bursa civarinda varsa bildiginiz kaliteli.bir uata.tavsiye.edebilirmisiniz. motorum honda shadow 750 ace 98 model

Debriyaj balatalarınızın ömrü dolmuş. Debriyajınız da iyi ayıramıyor. Yeni balata takımı almalısınız. Tabii önce bir servise gitmeniz lazım.

Bu ses benim honda cbr den de gelmeye başladı bende ki debriyaja bastığımda ses değişiyor ama bende henüz kaçırma yok vites geçişlerim biraz sert

Motosikleti
XV250 - FZ6
Her motorda biraz ses gelir bence, benim iki motorumda da eskiden beridir o ses vardir.
Eger abarti bir ses degilse kafaya takmaya gerek yok.
Debriyaj kaciriyorsa balata bitmis olabilir ama.

Bugun honda.servisine birakdim. Acip.bakacaklar tahmini bir fiyat.istedim.3000 ile 5000 arasi degisir dedi. Sok oldum.sizce fazla degilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar