debriyaj vites atımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yakınlarda vites eğitimi alabilceğim kimse yok honda cbr 250 r ve yamaha r6 yada honda cbr 600 rr vites nasıl atılıyor vites atmasını biliyorumda bu motorlarda farklı aşağı yukarı kalkış viraj yavaşlamalarda vitesle ilgili bilgi verirseniz sevinirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır biliyorum debriyajı sonuna kadar sıkıp sol altta pedal var onlar aşağı yukarı yapıyoruz debriyajı yavaş yavaş bırakıyoruz ama honda cbr 250 r yaamha r6 honda 600 rr gibi modellerde 1 aşşağı boş yukarı 2 yukarı 6 yukarı küçültürken neler filan yapıyoruz böylemi

Dün 17:47 #5
Yamaha88
tamam abilerim saoğlunda önceden motorlarla ilgili deneyimim var 3 senedir kullanıyorum vitesli sürmeyide biliyorum abimden öğrenmiştim ama birazpratik gerekli zaten sadece hafta sonları sürcem garajda kalcak çoğunlukla zaten ilk önce yaylada filan deniycem direkt 600 lik ile başlamak istiyorum yardımcı olurmusnuz amacım hız yapmak değil..

3 Senedir kullanıyorum viteslide sürmeyide biliyorsun motorlarla ilgili deneyimin var ??

Sen Dalga (Taş..) mı geciyorsun bizimle birader ?

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor..
Sana hakaret ettim (içimden) Hakkını helal et.

Bi bitmediniz ulan...

3 sene vitesli motosiklet kullanan adam vitesi yalamış yutmuş adamdır. Acemi gibi sorular sormaz. Dünya üzerindeki bütün kullanıcılar için üretilen ss ya da diğer motosikletlerin %90 aynı vites tekniğinde ve tepkisindedir. Ayrıca buraya yazılan teorik bilgi ile sen 600 cc ya da 1000 cc lik motorlar kullanacaksın ha ? Kullanacağın zaman adres ya da ulaşım bilgilerini ver helvanı yiyek. Dalga geçme bizimle...

Sen motorda vites atmayı değil bence motoru sürmeyi komple bilmiyorsun.

''cbr 250 r ve yamaha r6 yada honda cbr 600 rr vites nasıl atılıyor vites atmasını biliyorumda bu motorlarda farklı aşağı yukarı kalkış viraj yavaşlamalarda vitesle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.''sölediklerin şeyler temel şeyler zaten.

Bırakın arkadaşlar adamın hayatı yalan. Konularına cevap yazmayıp ölü taklidi yaparsak kendiliğinden gider.

Eskilerin bir lafı vardır: ''Nasıl sorucu, öyle söyleyici''

Yardım etsen bir türlü etmesen bir türlü, hem suçlu hem güçlü oluyorlar sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar